2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ان شالله اين انتقالتون صاحب اولاد سالم و صالح ميشين به اميددخدااا كي انتقال داري؟

ممنون دوست گلم ، من پانکچر کردم‌قبلا جنین تشکیل نشد به خاطر همین انتقال نداشتم‌تا حالا متاسفانه الانم دوباره میخوام پانکچر برم همش یه چیزی میشه عقب میافته میخواستم پریود شدم برم اینبار که عفونت دارم اونم ماما گفت باید وایستی برطرف شه خودمم ال دی خوردم نمیدونم میشه عقب انداخت یا نه و مشکلات دیگه ،خدا به دادمون برسه واقعا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش بحالت من فککنم به ۲۸۰۰ هم نرسه دکترم عصر زنگ زد گفت یا بستری شو انسولین بگیر برا قندت و وضعیتت ...

ان شالله بهترين زمان ممكن هم براي فسقليتون هم براي خودتون زايمااان كنين و بسلامت بغل بگيريش🥰😘🙌

ممنون دوست گلم ، من پانکچر کردم‌قبلا جنین تشکیل نشد به خاطر همین انتقال نداشتم‌تا حالا متاسفانه الان ...

مثل دوست مني شرايطت ان شالله اينسري ختم ميشه به بچهاي سالم و صالح و كلي جنين خوب براتون تشكيل بشه 🙌🌹علت تشكيل نشدن جنين رو بهتون گفتن؟؟ dfa اينا همسرتون چك كردن؟

آره عزیزم منم خریدم همینه هر داروخونه ای هم‌که داشت همینو‌داشت اینجا توی تاپیک‌مطرح کردم اون دوستمون‌ که آمریکاست عکس همینو‌فرستاد‌گفتم حتما اونجام همینه دیگه بازم برای اطمینان از مامان سوفی بپرس حتما میدونه

تخفیف نداره که ولی وام ناباروی میتونی بکیری کدوم شهری 

تبریزم ،واقعیت داره وام ؟ کجا باید مراجعه کنیم 

مثل دوست مني شرايطت ان شالله اينسري ختم ميشه به بچهاي سالم و صالح و كلي جنين خوب براتون تشكيل بشه 🙌 ...

Dfi رو‌چک کرده بودن قبلش خوب بود ،علتشو‌نپرسیدم ولی کلا تعداد و کفیت تخمکهام افتضاح بود ذخیره ام پاییینه آخه 

دوستتون چی شد ؟

مامان سوفی جان تو امریکا بسته بندی اینا اینجوریه مطمعنید اخه میگن ایران بسته بندی میشه . ایران بسته ...

واللا اینم تقلبی باشه دیگه باید سرمو ‌بکوبم ‌به دیوار ، دیروز شنیدم امگا ،ژل رویالی که خوردم مواد اولیه اش فاسده اینم‌تقلبی باشه که دیگه هیچ ،آدم‌نمیدونه چی بگه به خاطر این هیچی نمیگم سکوت میکنم فقط 

تا بعد دو‌ماه از پانکچر هم‌ تخمدانها فعالیتشون خوبه اون موقع نزدیکی کن اگه اسپرم شوهرت خوب باشه انشا ...

باشه عزیزم.گفتم شایدخداخواست وشدونیازبه انتقال نشد.وگرنه میدونم دکترامیگن تادوهفته بعدتخمک کشی نزدیکی نکنید.