2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
آآدم تو حکمت خدا میمونههه😢😢 قربون کریمیش برم.... منم دیدمممم..اصلا حالم بد شددد😔😔

واقعا كاش سردرمياورديم شايد آرومتر ميشديم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بی انصاف و بی وجدان هستن🤦‍♀️🤦‍♀️متاسفانه ذره ای جون مردم براشون اهمیت نداره فقط به فکر پرکردن جیب ...

بله لیستی که گذاشته بودی رو‌منم دیدم‌ امگا و‌ویتامین دی بود ولی راستش دیگه ژل رویالشم نمیتونم بخورم سلب اعتماد شدم امگا ورقشو گرفته بودم قوطی رو‌ندارم نگا کنم ببینم‌شمارش چیه برا همین اونم نمیخورم ، منم همین امگا گیاهی رو بگیرم دیگه این گیاهیه دیگه جیوه اینام‌نداره که 

ژل رویال چه مارکی خوبه اطلاع داری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مبارکه حسابی لذتشو ببر مطمینم اولی و مثل ماها همش با استرس گذروندی طبیعی یه چیز دیگه اس به سلام ...

ممنون عزیزم اره سر اولین بچم و قضایای ریداکت خیلی اذیت شدم ولی خداروشکر آخرش بخیر گذشت و خوش بود...مامانم هم همینومیگفت که هرچی سر اون یکی استرس داشتی این و اصلا خبر نداشتی زود گذشت😂

البته الان سر جواب آز سلفری کلی استرس دارم انشاالله اینم به خیر بگذره

تقریبا مشکلتون مثل ما بود انشاالله خدا شمارم چند ماه دیگه بعد زایمانت همینطوری سورپرایز کنه😊😁

سه سال و نیم درگیر این موضوع بودم..میگفتم خدایا یه چیزی تو آزمایشا نشونم بده برم حلش کنم.ولی هیچی نب ...

انشاالله به سلامتی جوجتو بغل کنی عزیزم...خدا یه جایی سورپرایزمون میکنه که حتی فکرشم نمیکنیم انشاالله برا شمام از این سورپرایزا کنار گذاشته😊

انشاالله به همین وقت اذان همه چشم انتظارا از انتظار در بیان و خدا دلشونو مث دل ما شاد کنه و همه اونایی که باردارن بچه هاشون و به سلامتی و خوشی بغل کنن...یا فاطمه زهرا هممون و دریاب😢

منم امروز بهم گفت هفته دیگه😶 قشنگ شوکه شدم، واقعا دلم میخواست تا ۳۹ نگه اش دارم حداقل! منو تو هم ح ...

خوش بحالت من فککنم به ۲۸۰۰ هم نرسه

دکترم عصر زنگ زد گفت یا بستری شو انسولین بگیر برا قندت و وضعیتت یا درش میارم🤕😭😭😭😭 دارم میمیرم از استرس 

قندم ناشتا فقط بالاس اونم نه خیلی نمیدونم چرا اخه

بچها من داروهام خیلی زیاده 

روزی ده تا قرص میشه.😔شماهم همین طور بودید؟

روزی ۱ عدد ازیترومایسین 

ویتامین دی

ویتامین ای

هردوازده ساعت امپول هپارین

قرص کوالی فول

قرص آسپرین

قرص ویاگرا هر۱۲ ساعت نصفی

قرص ارژین مکس

۴ تا هم امپول نوروبیون داده هفته ای یکی بزنم

خیلی زیاد نیس؟

نمیدونم چجوری بخورمشون😑😑

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
کسی ازمایش سلفری انجام داده؟من سونو ان تیم خوب بود ولی جواب غربالگری ریسک سندروم رو بالا زده دکترم س ...

من انجام دادم عزیزم...جوابش هنوز نیومده

چرا انجام نمیدن دلیلشو نپرسیدی

تهران که خیلی از آزمایشگاه ها انجام میدن....البته من خودم شهرستانم همینجا هم انجام دادم

هرسه تا رو باهم.؟

آره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچها من داروهام خیلی زیاده  روزی ده تا قرص میشه.😔شماهم همین طور بودید؟ روزی ۱ عدد ازیترومایس ...

مال منم همينا بود

تقريبا ساعتى ى دونه داشتم

همشم تو دسشويي بودم😂😂😂

ى سفر دو روزه بايد ميرفتم براى ى كارى

رفت و برگشت فقط دنبال پمپ بنزين بودم🤣🤣

بچها من داروهام خیلی زیاده  روزی ده تا قرص میشه.😔شماهم همین طور بودید؟ روزی ۱ عدد ازیترومایس ...

من روزی ۱۵ تا داشتم دیگه باید بسازیم ایشالا که جواب زحماتتو بگیری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

ازچهار شنبه 11 خرداد که اول ذی القعده هست تا روز عید قربان که 40 روز متوالیه بهترین زمان برای گرفتن حاجاته و بهش چله ی ذی القعده گفته میشه که به اصطلاح علما بهار حاجت هاست! یعنی اگه کسی چله ذی القعده داشته باشه و تو این چهل روز دعا کنه محاله دست خالی برگرده.

تو هم مثل من این روز را به دوستات یادآوری کن؛ به این امید که از باغ دعاشون، یه گل استجابت هدیه بگیرى!!!

👈بهترین پیشنهادها یکی از اذکار و سوره های زیره(یکیش که به دلتون می افته):

❤️ چهل روز روزی یکبار سوره های فجر

❤️چهل روز ذکر لااله الاالله

❤️صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه

❤️چهل روز ذکر یابصیر ۳۰۳ مرتبه

❤️ چهل روز زیارت عاشورا

❤️چهل روز سوره یاسین

❤️چهل روز آیه رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لندک سلطانأ نصیرأ روزی۱۰۰ مرتبه

خیلی ها گرفتارن و خیلی ها مشکلات کوچیک و بزرگ دارن. لطفا به همه یادآوری کنید وفرستنده این متن را از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید.

💐اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها💐

خدايااااااا😭😭😭 چرااااا😰😰😰 اين دنيات چرا اينجوريهههه😭😭😭💔💔💔 قلبم ب درد اومد، جديدا چقدر ...

من از ظهر که دیدم خیلی حالم بده یعنی یه حیوونم با بچش این کارو نمیکنه 

حتی اگه نمیخواستش یه جایی میذاشت یکی پیدا کنه بده پرورشگاه اخه سطل زباله😑😑😑خدا کنه اون بچه هیچ وقت نفهمه باهاش چیکار کردن

خدایا مصلحتت و شکر که این همه زن در حسرت موندن اون وقت....

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام به سلامتی منم اسکیمو هامو اوردم خونه تقویتی ها ویتامین ای رو حذف کن ضرر داره برایه مغز جنین ویت ...

چه خوب شد گفتی ب من راجب ویتامین ای نگفته بودن گفتن همه قرصاتو ادامه بده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️