2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنون از پاسخت🍃 دکتر زنان نوشتن یا ایمنولوژیست رفتین؟

اول دکتر زنان نوشت،یه سرنخ اومد دستش..بعد برا آزمایش تکمیلی پیش رفتم پیش روماتولوژ

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
@پشمالووو     عزیزم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم  الهی به زودی نی نی دار بشی

ممنونم عزیزم 

الهی خودت حاجت روا بشی به آرزوهات برسی 

بعد ی مدت اومدم نی نی سایت دیدم پیامتو خیلی انرژی خوب گرفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر ان شاالله که ب سلامتی بغلش کنی بارداری راحتی هم داشته باشی احتمالا نی نی داره بزرگ میشه ب ...

ممنون عزیزم، بله احتمال داره بابت همین باشه. ان شاالله شما هم خوش خبر میای عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه روز تعيين كرد فكر نكنم ب اين ربط داشته باشه

سلام عزیزم شما بودید راجب امپول hcg سوال داشتید اوایل تاپیک دیدم گفتم براتون بفرستم

علت تزریق آمپول هاش سی جی بعد از انتقال جنین: (اطلاعات زیر توسط مینا مامان جون گرداوری شده) hcg همون هورمونیه که بارداری باهاش تشخیص داده میشه. توی حالت طبیعی جفت این هورمونو ترشح میکنه تا بتونه به تغذیه جنین بپردازه، رشد بتا تا هفته 8 تا 11 ادامه داره و بعدش پایین میاد. بنظر میرسه علتش این باشه که جنین دیگه از مادر تغذیه میکنه، آمپول رو به این خاطر میدن که به جفت برای رساندن تغذیه به جنین کمک کرده باشن تا اینکه خدای نکرده مشکلی از این بابت پیش نیاد.

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کسی ازمایش سلفری انجام داده؟من سونو ان تیم خوب بود ولی جواب غربالگری ریسک سندروم رو بالا زده دکترم س ...

یه چند روز پیش یکی انجام داده بود عکس گذاشت.یادم نمیاد کی بود

وای چطور متوجه نشدی تا ۵ ماه ؟تکونی ویاری وای چقد ذوق کردم خدا حفظشون  کنه براتون ؟این نی نی جن ...

ویار که اصلااااااا نداشتم، پریودمم نامنظمه کلا... اتفاقا چون تکون خورد یکم هوشیارم کرد یعنی یه شب که خونه مادرشوهرم بودم بعد افطار دستم رو شکمم بود دیدم یه چیز انگار زیر دستم تکون خورد فکر کردم توهم زدم تا هفته بعدشم همینطور بود یه وقتایی ریز اعلام وجود میکرد فکر میکردم توهمه من که باردار نمیشم بعد اینهمه دوا درمون...تا اینکه بی بی چک زدم دیدم تو یه ثانیه مثبت شد اصلا باورم نمیشد همون شب رفتم سونو دکتره گفت خانوم اینکه بزرگه باید براش عروسی بگیری😂😂ممنون عزیزم انشاالله خدا کوچولوی شمارم حفظش کنه و بسلامت بغلش کنی

این نینی هم پسره😍

خداحفظشون کنه  نه منم دیگه ندارم ،اگه مثبت نشم دیگه ادامه نمیدم

منم واقعا دیگه بریدم این دیگه فیشک اخرمه خییییلیم هزینه ها بالا برلیه شمارو چند گرفتن من ۱۱۲۰۰فقط برایه تعیین اون سه تا گرفتن 

ویار که اصلااااااا نداشتم، پریودمم نامنظمه کلا... اتفاقا چون تکون خورد یکم هوشیارم کرد یعنی یه شب که ...

سلام من رفتم جنینم رو اوردم خونه  میگم داروهای تقویتی رو هنوز ادامه بدم؟؟ال ارژنین .اینو فولیک.ویتامین eویتامینcو.....؟؟دکتر ننوشته بود سر خود گرفتم

سلام من رفتم جنینم رو اوردم خونه   میگم داروهای تقویتی رو هنوز ادامه بدم؟؟ال ا رژنین .اینو فول ...

سلام به سلامتی منم اسکیمو هامو اوردم خونه تقویتی ها ویتامین ای رو حذف کن ضرر داره برایه مغز جنین ویتامین دی اگر نرماله اونم نخور

کسی ازمایش سلفری انجام داده؟من سونو ان تیم خوب بود ولی جواب غربالگری ریسک سندروم رو بالا زده دکترم س ...

عزیزم اول از همه که اصلا نگران نباش، اکثر مواقع که ریسک بالاس تو سلفری معلوم میشه بچه سالمه😊

بعدم از آزمایشگاه نیلو و دنا بپرس

محصولات هلث اید خوب نیست ؟ببخشین من از اول پیام هارو پیدا نمیکنم بخونم چی شده 

شرکتی که این برندها را تولید میکنه برای یکسری از محصولاتش مثل امگا۳ و ویتامین د۳ از مواد اولیه بی کیفیت و تاریخ مصرف گذشته استفاده کرده .توی همه محصولاتش نبوده ولی به هر حال سلب اعتماد ایجاد میکنه من خودم به شخصه دیگه محصولاتش رو نمیخرم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...