2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من امروز شروع کردم داروهای انتقال رو . داروهای ویتامین دی و ای و مکمل اینا باهم تداخل ندارن؟

عزیزم تا روز انتقالت بخور بعدش دیگه فقط فولیک اسید بخور و اگر کمبود ویتامین دی داری اونم ادامه بده. فقط هر کدوم رو موقعیت خاص خودش بخور، مثلا محلول در چربی ها مثل ویتامین ای و دی رو بعد غذا بخور اونایی که نیاز به معده خالی داره ناشتا یا آخر شب بخور، ان شاالله مثبت بشی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهر من تا رسیدم خونه برایه بچه ها غذا گذاشتم نمیخوام بخوابم به امید خدا توالت فرنگیم استفاده ...

عزيزم روز اول و دوم خيلي مهمه بايد استراحتت زياد باشه بنظرم اين دو روزه حواست بيشتر باشه و بيشتر دراز بكش

ممنونم از همه ی دوستان امروز دوتا اسکیمو هامو اوردم خونه برام دعا کنید

انشاءالله مامان دوتا گل پسر میشی عزیزم😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزيزم روز اول و دوم خيلي مهمه بايد استراحتت زياد باشه بنظرم اين دو روزه حواست بيشتر باشه و بيشتر درا ...

عزیزم یواش کار میکنم نمیدونم دیگه دادم دست خودش خمو راستم کم میشم به امید خدا ببینم چی میشه

محصولات برند health aid و opd pharma شرکت امید پارسینا دماوند..واقعا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من امگا ۳ مال health aid هست ویتامین d مال daana pharma پس امگا رو نخورم دیگه همون‌امگازون هست بچه ها گفتن بدون جیوه است از اون‌گرفته بودم‌،پس چه مارکی بگیریم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانم ها تقویتی هایی که برای انتقال خوبه بگین که یکماه بخورم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام من امروز روز دهم انتقال هستم دو تا جنین بلاست انتقال دادم  دیروز عصر بی بی چک زدم یه هاله ...

مبارک باشه بی بی چک همین طوری هاله نمیندازه مثبتی و مادر شدی انشالله 😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
محصولات برند health aid و opd pharma شرکت امید پارسینا دماوند..واقعا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من ژل رویال هم‌ از همین مارک میخورم خیلی وقته که میخورم تازه لینو دکتر برام نوشته بود ، واقعا اینا چه جور انسانی هستن که اینجور داروهارو‌ میدن بیرون مثلا ما میخوریم درمان شیم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پروانه جون به سلامتی انشاله ،خدا برات حفظشون کنه،تعیین جنسیت هم کردی؟

بله عزیزم سلامت باشی یه دونه پسر داشتم اون سه تام یکی داشت انتقال دادم شد دوتا گل پسر ببینم خدا چی میخواد برام روز شماری منم شروع شد

بله عزیزم مثبت شدم شکر خدا. از دیروز اینجوری شدم امروز یکم بهتر شده دیگه نمی‌دونم بابت چی می‌تونه با ...

خدا رو شکر ان شاالله که ب سلامتی بغلش کنی بارداری راحتی هم داشته باشی احتمالا نی نی داره بزرگ میشه بالاخره انرژی ادم و میگیری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانم ها تقویتی هایی که برای انتقال خوبه بگین که یکماه بخورم

ژل رویال سیاهدونه و عسل قرصای تقویتی ک دکترت میده من از تخمک کشی م قبل میشه تاالان کیوتن خوردم فولیک اسید بخور خرما چیزایی بخور ک رحمت و گرم کنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️