2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
دوستان  فردا انتقالمه ...با دلهای پاکتون برام دعا کنید .....جنین اخرمه ......چندین ماهه از ترس ...

به سلامتی انشالله دوستم🤗🤗🤗

دست  پر برگردی ..

خدا پشت پناهتون باشه

انشالله  شما  و پروانه جون ۱۴ روز دیگه ذوق زدمون میکنین😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیز دلم  من نیت کردم برای شما و بقیه دوستان بخونم. ظاهرا دوستمون هم داره میخونه منم راهنم ...

ممنون جواب دادی عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
با همیم پس خدا به وتامون کمک کنه

پروانه تو فردا انتقالته به سلامتی ؟ 

پروانه جان من این ماه ال دی خوردم برای قبل پانکچر حتما باید پانکچر بشم ؟ اگه نگه دارم برای دو‌ماه بعد میشه ؟ اون وقت دکتر چیکار میکته به نظرت دوباره ال دی میده یا حتما باید پانکچر بشم ؟

دكتراي خوبم واقعاااا خيلي حواسپرتي دارن مثلا اونسري اينوفوليك تا تشيكيل قلب ميخوردم عين اسكلاا نگوبر ...

منم از این‌گیج بازی دکترا زیاد دیدم ،بخصوص دکترایی که اسم در کردن فکر کنم چون سرشون زیادی شلوغه این شکلی هستن 

🟢🟢🟢 بچه ها كسى جواب اين سوال منو نميدونست؟؟  و اينكه بهم گفتن آمپول اچ سى جى ببرم براى روز ...

امپول hcg رو ب من گفتن سه روز بعد و شش روز بعد از اتقال بزنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
با همیم پس خدا به وتامون کمک کنه

پروانه جان فقط اگه امپول پروژسترون داری برا فردا ببر با خودت فک کنم بدی پرستار برات میزنه اما بیای خونه دوباره یا باید بیرون یا بیان برات بزنن درگیر میشی 

سلام دوستان من سیکل قاعدگیم زود ب زود هس ۲۳ ۲۴ روز یبار پریود میشم. برا انتقال ممکنه برامن زودتر ان ...

دکترت با توجه ب ضخامتت میگه کی بیای برا انتقال بعد امپول پروژسترون و اینارو ک استفاده میکنی پریود نمیشی نگران اینا نباش بسپار ب خوده دکترت 

شما باردارى الان؟ من پنج تا تخمك داشتم ك بعد از ٤ روز گفتن دوتا جنين شد. فكر كنم اون دوتا شد اما گذ ...

عزیزم همه چی به خواست خداوند بستگی داره خیلیا بودن که با جنین عالی و گرید آ مثبت نشدن...من خودم جنینام گریدشون یدونه ab و دو تا گرید b بود هرسه تاشم گرفت،،،درحالی که مثل خودت ناامید بودم و میگفتم جنینام گریدشون عالی نیست چرا؟؟؟

جنینای منم بلاست بودن و یه چیز خیلی مهم اینه که قبل انتقال بهشون گفتم برام هچینگ کنن جنینارو

شمام بگو حتما هچینگ کنن جنیناتو انشاالله یه دوقلوی زیبا خدا میذاره تو دامنت....اگه راجع به هچینگ جنین اطلاعات نداری تو گوگل سرچ کن راجبش ببین چه کار خوب و بدرد بخوریه...

دكتراي خوبم واقعاااا خيلي حواسپرتي دارن مثلا اونسري اينوفوليك تا تشيكيل قلب ميخوردم عين اسكلاا نگوبر ...

کلا الان طوری شده که خودمون باید حواسمون جمع باشه و  دکتر باشیم..فقط به دکتر بگیم چه بنویس چی ننویس.وگرنه تحت تاثیر ازمون و خطاشون قرار میگیریم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝