2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
منم ویتامین دی این شرکتو مصرف کردم

خدا لعنتشون کنه منم قرص بیوتین و ویتامین ای رو داشتم این مدت ریزش مو داشت هی رفتم سمت بیوتین خدا رو شکر نخوردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اخری مام دکترعلیرضایی. قبلش سه بار ابن سینا .اندومتریوزمو عمل کردم دکتر گفت رحمت خوبه...

علیرضایی که دکتر خوبیه. .بنظرم خانوادت الکی درگیر نکن.برو خونه خودت ی مدت به خودت وهمسرت استراحت بده خداروشکر این همه روش برای ناباروری هستش.نا امید نشو و بسپار بخدا خودش به موقع همه چیو بهت میده.انشالا که نتیجه میگیری.

علیرضایی که دکتر خوبیه. .بنظرم خانوادت الکی درگیر نکن.برو خونه خودت ی مدت به خودت وهمسرت استراحت بده ...

ببین تجربه سه بار منفی شدن بهم ثابت کرده نباید این دفه برم خونم اخه ده روز کذایی در انتظارمه و باز بعد اون ده روز سیخ میزنه بهم ک دوباره برو دکتر عجله داره...براهمین میخام اگه میخادمنو خودش بگه برگرد و حالا حالت بدترش اینه برم و این دفه جدی بگه جداشیم..  ترجیح میدم نرم

عکس جعبه  قرص کلسیم رو داری بفرستی؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها من اینو  پرسیدم واقعا همین بوده نامه اش هم اومده مطمئنم ! واقعا که به هیچ کس رحم نمیکنن ...

عزیزم نگران نباش تهش اثرش کم میشه مسمومیت نداره. من بیشتر احساس می کنم ضد تبلیغ باشه

خدایا شکرت
عزیزم نگران نباش تهش اثرش کم میشه مسمومیت نداره. من بیشتر احساس می کنم ضد تبلیغ باشه

منم همین فکرو میکردم اما متاسفانه خود وزارت بهداشت نامه زده و با داروساز صحبت کردم برا داروخانه هاشون گفتن حق فروش اصلا ندارین این محصولاتو واقعا خدا حفظ کنه بچه هامونو خیلی ناراحتم از وقتی فهمیدم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ببین تجربه سه بار منفی شدن بهم ثابت کرده نباید این دفه برم خونم اخه ده روز کذایی در انتظارمه و باز ب ...

چی بگم والا من تو زندگی شما نیستم باز خودت صلاحت بهتر میدونی.انشالا که خیره 

منم اولین باری هست که اینجوری کمرم درد میکنه.کاش عصا داشتم. نه به جلو خم میشه .نه به پشت.

میفهمم خیلی سخته با شرایط شما .حسابی استراحت کنین و کار سنگین انجام ندین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم همین فکرو میکردم اما متاسفانه خود وزارت بهداشت نامه زده و با داروساز صحبت کردم برا داروخانه هاشو ...

منم فکر کنم از مولتی ویتامینش داشتم. نگران نباش حال بچه ها خوبه فقط اینکه ما قرص الکی میخوردیم بی اثر بود

خدایا شکرت
منم ویتامین دی این شرکتو مصرف کردم

واقعا ادم در قبال چنین افرادی نمی دونه چی بگه ..واقعا هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط به فکر پر کردن جیبهاشون هستن .دیگه دارو آخه 🤦‍♀️🤦‍♀️ خیلی نامردن .امیدوارم واقعا چنین کاری نکرده باشن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...