2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
نه بابا نگران نباش من کلا سینه هام از اولش شل شل بود هیچ تغیری نکرده تنها علامتم همون نبض زیر دلمه ک ...

توکل بر خدا، من حداقل یک هفته ست که سینه هام هم درد می‌کنه هم نوکش خارش داره ولی امروز اصلااااااا نداره هیچی.

التماس دعا عزیزم 🌹🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا چرا ندن مراکز خصوصی که سزارین میکنن کلیم پولشو میگیرن اونروز دکتر من میگف واسه سزارین یدونه سکه ت ...

نه خدايي دكتر من زير ميزي نميگرفت بخاطر خودم اصرار داشت كه طبيعي بهتره منم از ريسكش ميترسيدم وگرنه دردش بجهنم

نه خدايي دكتر من زير ميزي نميگرفت بخاطر خودم اصرار داشت كه طبيعي بهتره منم از ريسكش ميترسيدم وگرنه د ...

آخه خیلی سخته اونروز تو سایت بایکی حرف میزدم تازه زايمان کرده اون میخواست طبیعی زايمان کنه  گفته بودن که آی وی افیا نمیتونن طبیعی زايمان کنن 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آخه خیلی سخته اونروز تو سایت بایکی حرف میزدم تازه زايمان کرده اون میخواست طبیعی زايمان کنه  گفت ...

عاره بابا كلي شياف داشتم تا ماه اخر كلي امپول پرولوتون بدون هيچ تحركي رو تخت حتمااااا طبيعي هم مياوردم

شدنش شايد غير ممكن نباشه ولي به ريسكش اصلااااااا نميارزه

بچه هاامن مامانم امرو رفت بعد١٨ روز 😥اين چند روزم دكترامم بابام ميبرد تا الان،  راننده ...

ببین من میرفتم سر کار بعد یه سرویس داشتم از این مینی بوس قدیمی ها، تو هر دست انداز کوچیکی میوفتاد کل ماشین تکون میخورد، راننده مون که اصلا اهل رعایت نبود 😁 خداروشکر هیچی نشد. یعنی اصلا وقتی جنین بچسبه به این راحتی ها جدا بشو نیست! مگر تو شرایط خاص که لکه بینی باشه یا هماتوم یا ..‌‌. که باید بیشتر رعایت کرد

ولی در نهایت اون کاری رو بکن که دلت آروم تره، اسنپ بگیر بهش بگو دیسک کمر داری آروم بره، دست انداز ها رو هم رعایت کنه 

سلام عزیزان من به سوالی داشتم ازتون هرکی تجربشو به من بگه بی نهایت ازس ممنونم من الان تو سیک لانگ i ...

اگر بخواد سوپر فکت بده، معمولا قبل از پریودی شروع میکنن

ولی این لکه بینی هم ممکنه نشونه پریود نباشه، خود ال دی بعضی موقع ها لکه بینی میده. حواست باشه هر شب دقیق سر یه ساعت بخوری، ممکنه لکه بینی ات قطع بشه

ببین من میرفتم سر کار بعد یه سرویس داشتم از این مینی بوس قدیمی ها، تو هر دست انداز کوچیکی میوفتاد کل ...

اي جونم عزيزم تونستم تصور كنم 🤣🤣🤣

عاره حتما ميگم اگه گريم نگيره😢اشكم دمه مشكم شده قشنگ رفتم دندونپزشكي قبل امتقال تا گفتم انتقال جنين دارم اشكام همينجوووووووري ميريختنااا دكتر كلي دستمال داد  كه عارومم كنه😕😑فك كن با اسنپي همين اتفاق برام بيفته🙄سوژه ميشم قشنگ همون ديسك كمر بهتره تو فكرم اين بود بگم مشكل دارم بدتر شبه ناكه😅