2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
خدا رو شکرررررر عزیزممممم. دیدی گفتم قشنگ دو برابر شده نگران نباش، الان که دیگه حساااابی بالا رفته، ...

خداروهزارمرتبه شكر قطعاا ازدعاهاي خير شمااا دوستان بوده😘😘

ان شاللله كه همه كسايي كه تو پروسه انتقالن بادجواب مثبت بيان دل ما قرصتر بشه🙌

اونايي كه باردار شدن ٩ ماه رو بسلامت بگذرونن و اونايي كه نزديك زايمانشوووو بموقع و بخوشي و سلامتي زايمان كنن🤲

وهمه اونايي كه مادر شدن خدا فرشتشونو براشون حفظ كنه و سلامتي و عاقبت بخيريشونو بببينن🤩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهم گفت ٣٥ روز بعد انتقال جنين، ميشه ٥ هفته، سه هفته بعد روز ازمايشت ميشه

آره دقيقا مال ماهم ۳۵روز بعد انتقال جنین میشه. اونوقت ما وقتی میریم چند هفتمون میشه؟۸؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
الهی آمییییین عزیزم 🙏⁦❤️⁩🌹

سلام عزیزم چه خبر شما خوبین؟لک بینیتون قطع شده؟حالت تهوع اذیتت نمیکنه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام عزیزان من به سوالی داشتم ازتون هرکی تجربشو به من بگه بی نهایت ازس ممنونم

من الان تو سیک لانگ ivf هستم بعد یه دونم‌کیست داستم از ivf ناموفق ماه پیشم ک‌دکتر ال دی داده  و اوابوست  و فرورال الان ۷ روزه ک دارم مصرف میکنم ال دیو روز ۱۲ دورمم هست قرار روز ۲۰ درورمم برم برای سونو ک اگه کیست خوب شدع باشه دارو بگیرم برای تخمک کشی منتهی من الان دور‌زه بکه بینی دارم دیروز کمتر بود امروز یکم بیشتر شده اما نه در حد پریود به دکترم زنگ زدم گفت فعلا قرصو ادامه بده تابیای سونو اگرم پری شدی قطع کن اما همون ۲۰ دورت بیا سونو 

حالاسوال من اینه مگه نمیخوان به من تو دوران پری یا نزدیکش سوپرفکتو داروهای تخمک بدن ؟ پس اگه من زودتر پری شم بعنی تاقبل از شنبه دگ ک وقت سونو دارم‌اونوقت چی میشه ؟ این ماهم میپره؟ دوباره باید ال دی مصرف کنم برای دوره بعدی؟ 

کسی بودی این تحربرو داشته باشه؟؟

خدایا بزرگیتو‌شکر🙏🏻 و زنده باد علم 💕
آره دقيقا مال ماهم ۳۵روز بعد انتقال جنین میشه. اونوقت ما وقتی میریم چند هفتمون میشه؟۸؟

حدودااا ميشه٧ هفته و چند روز بسته به اينكه روز چندم سيكلت انتقال داده

كلا روز ااول اخرين سيكلت رو مد نظر ميگيرن اصولاا

من اخرا ان اس تي زياد ميرفتم همه ذبق اخرين پريود حساب ميكردن

بچه هاامن مامانم امرو رفت بعد١٨ روز 😥اين چند روزم دكترامم بابام ميبرد تا الان،  راننده ...

سلام عزیزم

همون اول که توی ماشین نشستی و شروع به حرکت کرد بگو لطف کنید دست اندازها رو با احتیاط برید. 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه هاامن مامانم امرو رفت بعد١٨ روز 😥اين چند روزم دكترامم بابام ميبرد تا الان،  راننده ...

چرا اسنپ خانوم بگیر بهش بگو دیگه آرومتر بره بعد خودتم سفت بشین 

والا من همسرم از بس دقت میکنه ولی بازم هیچ چاله ای رو رد نمیکنه یکی در میون باید بریم توش 😁😁😁میگه چیکار کنم همه جا چاله اس یکیو رد میکنی میفتی تو اون یکی