2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد روز ۹ زدی بی بی چک رو خط پرنگ افتاد ؟

ب نظرم بی بی نزن عزیزم 

فقططططط استرس میگیری

بذار یه دفه برو آز بده

من اینسری به هیچ عنوان بی بی نمیزنم..چون سر انتقال های قبلم خیلییی اذیت شدم☹️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آره بابا تو ٥ سال اقدام هرماه ى علامت جديد و كاملا مشابه باردارى اما سروقت پريود ميشدم كلا٣ بار عق ...

وااای دقیقا عین من. ینی هر ماه ی علامت جدید پیدا می کردم میگفتم دیگه ردخور نداره بعد درست سر موقع یا یکی دو روز زودتر پریود میشدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ب نظرم بی بی نزن عزیزم  فقططططط استرس میگیری بذار یه دفه برو آز بده من اینسری به هیچ عنوان ب ...

خیلی سخته سری پیشم اونجوری ضربه خوردم همش نگرانم 

شما چند بار انتقال دادی ؟ 

منفی شده همش؟ 

سلام عزیزم شما مشکل ایمنی داشتید پردنیزولون دادن بهتون؟و از چه زمانی و روزی چند تا میخورین؟

من دفعه قبلم داشتم پردنیزولون ولی ایندفعه آزمایش دادم بله مشکل ایمنی داشتم از یماه قبل انتقال روز2تا میخورم تا الان

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
شما علایمی داشتین ؟ بعد انتقال تا روز آزمایش؟

ببین به علائم نیست واقعا اصلا توجه نکن من فقط شب ۵ ام تا ظهر ۶ دلدرد پریودی داشتم یه جور درد جدیدی بود تاحالا اینجوری نشده بودم اما کلا روی علائم نیست . ببین نه اینکه فکر کنی دیگه کامل مشخص بود و پرنگ نه اما معلوم بود خطش میگم میخوای خیالت راحت شه روز ۱۰ بزن من فرداش زدم خیلی مشخص تر بود . اگه استرسم میگیری نزن برو آزمایش من خودم خیلی کلافه بود گفتک بالاخره باید بفهمم دفعه قبلش وایسادم روز ۱۳ تازه بی بی گذاشتم منفی بود ازمایشمم منفی بود برا همین دیگه ایندفعه زود گذاشتم خودمو از این استرسه شدن نشدنش نجات دادم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خیلی سخته سری پیشم اونجوری ضربه خوردم همش نگرانم  شما چند بار انتقال دادی ؟  منفی شده هم ...

اره خیلی بده بی بی..من همش تپش قلب میگرفتم..

به نظرم شما ک اینهمه صبر کردی چند روز دیگه هم صبر کن ..ب امید خدا ی دفه برو آز بده..انشاالله با خبرهای خوب و یه بتای عالی تموم این استرس‌ها از یادت میره🤗🤗🤗🤲🤲🤲💚💚

منم سه تا انتقال منفی داشتم متاسفانه...

اینبار آخرین جنین و آخرین انتقالمه..

از هدیه جان خبری نشد بچه ها؟

من استرس گرفتم. کاش زود خوش خبر بیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

از بچه هایی که امروز آزمایش داشتن خبری نشد؟انشالله همه دست پر بیان

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
اره خیلی بده بی بی..من همش تپش قلب میگرفتم.. به نظرم شما ک اینهمه صبر کردی چند روز دیگه هم صبر کن . ...

تمنا جان چ خبر گلم؟ رفتی تو سیکل انتقال؟

انشالله که نتیجه بگیری شما هم  روز چندمی؟

توکل ب خدا

من هنوز شروع نکردم پروسه رو...

انشاالله اگر مشکلی پیش نیاد باید تیر برم پیش دکترم ببینم اوضاعم چطوره!