2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز12

من روز ۱۲رفتم آز دادم البته جنین من۵روزه بود

انشالله خبر خوش میدی 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنون عزیزم، لطف کردی . منم قطع میکنم ببینم بند میاد دوباره؟ شنبه آینده باید برم برای سونو قلب، به د ...

عزیزم من تجربه ای ندارم ولی دعا میکنم زودتر خوب بشی خودم میدونم چقد استرس آوره انشالله شنبه آینده هردومونم صدای قلب تو دلیامونو میشنویم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم من تجربه ای ندارم ولی دعا میکنم زودتر خوب بشی خودم میدونم چقد استرس آوره انشالله شنبه آینده هر ...

ممنون از همراهیت عزیزم، الهی آمیییییین 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم پنج روزه بود خدا ب فریادم برسه ای اخرین شانسمه

انشالله مثبتی اصلا بد به دلت راه نده عزیزم

سلام  من از دیروز حس میکنم همش خارش کل بدن دارم میگم نکنه گلستاز بارداری گرفتم. نگرانم.

منم چند روزه خارش گرفتم 

از انزیم کبدی دادی؟ 

من تو اردیبهشت دادم خوب بود انزیم کبدیم ولی نمیدونم چرا خارش گرفتم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ببین درد زیاد که با استراحت خوب نشه بهتره چک بشه ممکنه صرفا سیاتیک باشه، تو بارداری رایجه ولی چک بش ...

سلام شما برای خارش بدنتون آنتی هیستامین خوردین خوب شدید؟ همه جای بدنتون خارش داشت؟ 

منم چند روزی خارش دارم ولی ۷ اردیبهشت از انزیم کبدی دادم خوب بوده یعنی ممکنه دوباره بالا رفته باشه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دستگاهت خوبه. دستگاه من بالا و پایین میزنه . اگه شک داری دوباره آزمایش بده

اره اونروز که میخواستم برم ازمایشگاه گرفتم باهاش تفاوت آنچنانی نداشت اینجا ۹۴ نشون داد ازمایشم ۹۱ بود مارک و ایناشم خوبه معتبره ایشالا این ۳ هفته فقط مشکلی پیش نیاد و سر موقع اش به دنیا بیاد خیالم راحت شه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم میترسیدم ولی خونریزی ترسش بیشتره. کی باید سونو بدی؟

آره از خونریزی که خیلییییی میترسم مخصوصا با سابقه بارداری قبلیم 😔

شنبه ه‍فته آینده باید برم سونو.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم