2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
شوهرم بیدار بشه بره بخره خدا کنه جواب بده یعنی انقد دوزش پایینه؟

ببین درد زیاد که با استراحت خوب نشه بهتره چک بشه

ممکنه صرفا سیاتیک باشه، تو بارداری رایجه ولی چک بشه خیالت راحت بشه بهتره

خارش هم لزوما کلستاز نیست، به دکترت بگو آزمایش آنزیم های کبدی برات مینویسه، اگر نرمال باشن یه خارش بارداری ساده اس که آنتی هیستامین بهت میدن.من خودم یکی از آنریم هام سه برابر شده نسبت به آزمایش اسفند ماهم، ولی چون هنوز تو رنج مجاز بارداری هست، گفتن کلستاز نیست. فقط من چون ماه آخرم هر هفته باید آزمایش بدم و nst و ..‌

فقط تا وقتی خارش داری، درد سمت راست بالای شکم اگر پیدا کردی به دکترت خبر بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشهد هستم عزیزم.قبل انتقال هم استرادیول نداشتم فقط آمپول هاش ام جی داشتم. با ضخامت اندومتر ۸.۸ واسم ...

انتقال فرش استرادیول نمیدن اکثرا برای انتقال فریز استرادیول مصرف میشه

من برای همسرم دو هفته پیش یه سینال اف قلمی با سلنیوم و الکارنتین شد ۵۴۰ هزار تومن .ولی کلا همه چیز گ ...

سلام عزیزم 

شما الکارنتین از چه برندی گرفتید؟ مایع یا قرص؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نسرین جان تو‌ میگفتی سه بار پشت سر هم پانکچر شدی ؟ یکی به روش شانگهای بود که دو مرحله ای بود اون یک ...

سلام یک بار به صورت عادی پانکچر شدم که انتقال دادم و منفی شدم و برای بار بعد شانگهای بودم 

سلام دوستان.من روز دوازدهم انتقال هستم.چند ذوز پیش دردهای مثل درد قبل پریود داشتم الان یکی دو روزه د ...

سلام دقیقا شرایط منم مثل ماست 

جنین 3 روزه فرش انتقال دادم ،امروز 13 انتقالم. 

کی باید آزمایش بدی؟ 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
سلام دوستان خوبم وقتتون بخیر، من چهارشنبه انتقال جنین دارم برای بار پنجم اگه راهنمایی، پیشنهادی، دار ...

ایشالا که این دفعه مامان شدی فقط استرس نداشته باش از همه بدتر داشتن استرسه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم الحمدالله مام خوبیم خداروشکر بخوبیت  انشاءالله وزنش نرماله نبودم نگران نباش بعدِ بد ...

سلام عزیزم خوبی.نی نی گلت خوبه خداروشکر‌ . منم تاریخ ده خرداد برام سزارین زد دکتر. انقد این روزا سخت میگذره برام اندازه ساله یه روزش.

فدتت شم من گرمی میخورم بیشتر تا قبل انتقال از انتقال به بعد متعادل میخورم سب انتقالم پاچه میخورم باد ...

پروانه قبل پانکچر جگر خوردن اشکال داره ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببین درد زیاد که با استراحت خوب نشه بهتره چک بشه ممکنه صرفا سیاتیک باشه، تو بارداری رایجه ولی چک بش ...

کمرم انقد اذیت میکنه که دیگه خارش یادم رفته.

برای درد کمر پیش چه تخصصی باید رفت؟

دکترم پیام داد فقط یه استامینوفن ساده بخور

کمرم رگ به رگ شده

از بس استراحت و بی تحرک بودم 

بعد حموم یه پام رو بلند کردم لباس بپوشم یهو گرفت

😉