2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ هانیل جان من طرف راست بدنم پامو دستم باد کرده وچندروزم هست آسپرین نمیخورم بخاطر زا ...

سلام عزیز دلم خوبم شکر خدا شما و نی نی خوبین؟ گلم باد کردن کلی بخاطر قطع آسپرین نیست، اگر مثلا یه پات باد کرده همراه درد و حالت گوله شدن یه تیکه از رگ ممکنه بخاطر قطع آسپرین باشه، فشارت رو چک کردی؟ تغییر رنگ پوست نداشتی؟ دوستت به رنگ قرمزی نمیزنه؟ حالت سرگیجه اینا نداری؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والله میگن ماها که پلی کیستیکیم کیفیتمون پایینه ولی من با اون تقویتی ها شکر خدا خوبم

تا حالا بالی ۱۶ نشنیدم جواب آزمایش و بردم برا دکترم گفت نگران نباش چیزی نیست نمیدونم دیکه

هانیل جون خوب شدی ؟امروز رفتی دکتر؟

بهترم شکر خدا عزیزم.⁦❤️⁩

نه دکترم گفت اگر درد شدید و خونریزی داشتی بیا، شکر خدا ندارم به دعای خیر شما دوستای مهربونم 🙏🌹

سلام عزیزم .‌خوبی ؟  چیکار کردی ؟ ال دی رو خوردی ؟

علیکم السلام 

الحمدالله

خودت خوبی

۱۳ اردیبهشت شروع کردم امروز ماما گفت شنبه قطعش کن که پریود بشم برم توی سیکل انتقال 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
علیکم السلام  الحمدالله خودت خوبی ۱۳ اردیبهشت شروع کردم امروز ماما گفت شنبه قطعش کن که پریود ...

ممنون مرسی . خدارو شکر . انشالله که مثبت میشی عزیزم . توکل بخدا خیلی خوشحال شدم

خدای من خدای معجزه هاست . 
بهترم شکر خدا عزیزم.⁦❤️⁩ نه دکترم گفت اگر درد شدید و خونریزی داشتی بیا، شکر خدا ندارم به دعای خیر ش ...

خدا رو شکر 

دعا میکنم بدون استرس و با دلخوش این دوران رو سپری کنی و نی نیت رو بغل بگیری 

خدا رو شکر  دعا میکنم بدون استرس و با دلخوش این دوران رو سپری کنی و نی نیت رو بغل بگیری

ممنونم گلم، ان شاالله زودی خبر مامان شدن شما رو بشنویم عزیزم 🌹⁦❤️⁩

ممنون مرسی . خدارو شکر . انشالله که مثبت میشی عزیزم . توکل بخدا خیلی خوشحال شدم

ممنونم گلم 

ان شاالله خودت با اولین انتقال مامان پسر سالم و صالح میشی

من خودم به طور عادی استرسی هستم وقتی که میخواد سیکلم شروع بشه استرس هام بیشتر میشه دعام کنه که همه چی خوب پیش بره ختم به بارداری سالم بشه

سلام عزیز دلم خوبم شکر خدا شما و نی نی خوبین؟ گلم باد کردن کلی بخاطر قطع آسپرین نیست، اگر مثلا یه پا ...

فدات عزیزدلم خوبیم شکر فقط باد کرده یه طرفه فشارمم چک کردم خوب بود خداروشکر ،هیچ علائمِ دیگه ای ندارم جز همین باد کردن 

انوکسا ۶۰۰۰ دارم فقط آسپرینو قطع کردم حتی از دکترم پرسیدم خطر نداره آسپرینو نخورم گفت نه دوز انوکسات خوبه مشکلی نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍