2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
خيلي ممنونم ان شالله كه خدا تا اخرش بهت كمك كنه و از پس كارت بر بياااي و بسلامتي زايمان كني🤲🥰 امي ...

ممنون عزیزم.انشالله شما هم دوران بارداری خوب و راحتی داشته باشین🤲🌹🌹🌹🌹🌹

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
فشار رواني رو ادم خوب زياده نميدونم تاثير قرصااا هست يا بخاطر شرايط 

من بعد ۳ روز خودم غذا میذاشتم البته غذاها آبپز بیشتر میذاشتم همسرم گاهی درست میکرد گاهی بیرون میگرفتیم تا خونریزی کردم استراحت مطلق شدم داخل ۶ هفته بودم مجبور شدم به  خانواده اطلاع بدم اون ها غذا برام میاوردم خیلی غذا فریز کرده بودم ۳ روز بعد خونریزی برای غذا گرم کردن هم بلند میشدم.  هماتوم داشتم. الان که کلا کارمو خودم انجام میدم جارو اصلا نکشیدم قبل عید یکی رو آوردم خونه رو کامل تمییز کرد الانم دوباره یکی رو میارم. ولی شما سعی کن بچه رو زیاد بغل نکنی. اگه کسی برای کار بچه پیشت باشه خوبه. من اکثر وقت ها هم تنها بودم همه یسر میزدن میرفتن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اولاً مبارکت باشه دوما نگران نباش همه رو زده ریسک کم آن شالله چیزی نیست قرآن بخوان تا آرا ...

سلام عزیزم ممنونم از محبتتون انشاءالله..

دوستان بیاین در حق هم دعا کنیم هر کسی که منتظره دامنش سبز بشه و هر کسی که بارداره بچه ش صحیح وسالم بیاد بغلش و هر کسی که زایمان کرده انشاءالله بچه شو به دور از مشکلات و نگرانی ها بزرگ کنه به امید خدا

التماس دعا🌷

بله شب قبل انتقال صبحشم میخواستم برم برایه انتقال صبحانه خوردم

سلام عزیزم بسلامتی انتقالت افتاد برا چه روزی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مهم اينكه ضخامتت بياد بالا همون ايرانيم خووووبه ان شالله اينسري دختر قشنگت صاحب يبرادر سالم و صالح ...

مرسی فدات شم . منتظرم پریود شم ‌ فعلا دوتا آمپول زدم برای آندومتریوز فکر نکنم به این زودی پریود شم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه هنوز انتقال ندادم دارم دارو میخورم دیروز رفتم سونو گف شنیه دوباره برم سونو  مربای به رو چطو ...

به رو تمیز بشور پرزاش بره ‌ ‌. پوستشو نگیر خردش کن خیلی ریزش نکن . آب و شکرت که جوش اومد به ها رو بنداز توش بزار دوساعتی بپزه  . البته آب زیاد نریز برا من خیلی نرم شد . آخر سر دم کن بزار شعله رو خیلی کم کن که رنگ مربات قرمز بشه . 

سلام خواهر برایه دوشنبه تورو خدا سره زایمانت برام دعا کن اخرین شانسمه دیگه جنین ندارم

مبارکه انشالله سلامتی . پروانه جون من هر شب حدیث کسا میخونم بچه های این تایپیکو همیشه دعا میکنم . انشالله که میچسبه به دلت تا ۹ ماه

پروانه جان شمام استرادیول ایرانی داری یا خارجی ؟  دوستان این تاپیک ایرانی خوردن و خدارو شکر را ...

من هم سری پیش هم این بارم ایرانیه فقط تو انتقال قبلم بعد مثبت شدن ایرانیش وخارجیشم پیدا نمیشد رفتم به دارو خونه داشت خارجی گرفتم به اجبار خیییلی گرون بود