2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ممنون عزیزم روزی چندتا بخورم وچه موقع خوبه؟؟راستی برای انتقالم میتونم بخورم؟؟

خواهش میکنم روزی یه دونه بخور ‌ فرقی نداره یکستعت بعد از غذا بخور یا عصر بخور  .‌افزایش وزن میده ولی موهاتو تقویت میکنه . قبل انتقال دوستان اینجا میگن خوبه . من و همسرم قبل پانکچر استفاده میکردیم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟ خونریزیت بهتر شد؟ 

سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ هی کم و زیاد میشه یه روز در حد چند تا لک قهوه ایه، یه روز خون روشن. با دعای خیر شما دوستان ان شاالله مشکلی نباشه و خوب پیش بره برای همه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حالا منو همههههههه میدونن،،، مادرشوهرم و مامانم هرجا رفتن همه مراحل رو تعریف کردن و سپردن برامون دعا ...

ازينكه بقيه دركت ميكنن و در جريانن خيلي خوبه ولي من شوهرم خيلي بدش ميومد كسي بفهمه ميگفت مامانم بفهمه ميخاد غصمووو بخوره ديگه منم نگفتم وگرنه دوست داشتم مادرشوهرم حداقل بدونه بالاخره دعاي مادر بي تاثير نيس

ولي خوب وقتي نميدونن براي مني كه كلشووو استراحت بودم فك ميكردن خودموووو لوس كردم و بيچاره شوهرم كه چه صبري داره و ٩ ماه وضعيت منو تحمل ميكنه

حالا من تو حاملگيمم خيليااا منو نديدن يهني هيچكس عملااا منونديد،انگارشك داشتن خيلياشون با تيكه ميگفتن ما كه حاملگي تورو نديديم يبار نه هااا چندبار خوبه سينمو گرفت حداقل شير دهيمووو ديدن😁😑 

بعد زايمانمم شوهرم يجوري شكممم رو محكم بسته بود چسبندگي نگرفته باشم خوبه😑😥ميگفتن تو كه شكمم نداري

فقط نشونه اينكه صحبتام حقه شيردهيم بود همين

هم ندونستنشون بده هم دونستنشون

ولي باز ندونن ادم راحتتره

خارجیش خیلی گرونه . منم چند نفرو دیدم باردار بودن ایرانی خورده بودن .

مهم اينكه ضخامتت بياد بالا همون ايرانيم خووووبه

ان شالله اينسري دختر قشنگت صاحب يبرادر سالم و صالح ميشه😍🥰

كي ميريد سيكل انتقال؟