2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
خب اگه اونا خوبه لابد خوبه چون اونا الکی یه چیزی و نمیگن...قضیه پانکچر و استفاده از داروهای به اون ز ...

مرسی باحوصله جواب میدی.راستی عکس العمل بقیه چی بود برا بارداری؟نگفتن چه خبر بودحالا؟؟؟  

سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم خداحفظش کنه برات انشاله به سلامت بغلش کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من چهارشنبه انتقال دارم شب قبلش باید غدای سبک بخورم یا مشکلی نداره هر غذایی باشه?

سوال دیگه راجب آمپول پرژسترون دارم من خودم تزریق بلد نیستم همسرمم بلد نیست که برام تزریق کنه خونمون ۲۰ تا پله میخوره مشکلی نداره من هر روز از پله ها پایین بالا برم ،وبرم برای تزریق؟

ممنون عزیزم.من جنوبیم اشکالی نداره از جنوب بیارم تهران؟؟واینکه کارت جنین بهم ندادن فقط قرداد جنین هس ...

اشکال که نداره باید شرایط نگهداریش رعایت بشه. 

برا اطمینان زنگ بزن جنین شناسی مام بپرس. به من یه ماه دیگه وقت داد واسه جابه جایی جنین تو تهران. شما که شهر دیگه ای متفاوته احتمالا.

اینم بگم که کارت جنین که مسخصاتش رو شرح بده مهمه برا اینکه دکتر تشخیص بده ارزش جابه جایی داره یا نه.

اگر میتونی کسیو پیدا کن بیان برات تو خونه بزنن

آشنا داریم ولی چون به کسی نگفتم نمیخوام کسی بفهمه،زنگ زدم به یه خانمه بیاد میگه هرسری بیام ۱۰۰ هزار میگیرم،اونم هزینش خیلی زیاده حداقل باید ۱۵ روز بیاد میشه ۱۵۰۰

اشکال که نداره باید شرایط نگهداریش رعایت بشه.  برا اطمینان زنگ بزن جنین شناسی مام بپرس. به من ...

آهان پس اول باید مرکز ناباروری شهرمون برم کارت جنینو بگیرم من خودم آخر خرداد نوبت گرفتم میخام بیام تهران

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان من چهارشنبه انتقال دارم شب قبلش باید غدای سبک بخورم یا مشکلی نداره هر غذایی باشه?

فدات بشم ان شالله دوهفته ديگه خبر بارداري شمااااا با يبتاي عااالي🥰😍❤️

من برنجي خوردم  اگه مشكل يبوست نداري فرقي نداره بنظرم

انشالله به اميد خدااا همه چي عالي پيش ميره عزيزم🥰🤲

به سلامتی چند تا جنین داری ؟ پیشه کی میری این بار 

سلام عزیزم منم می‌خوام تعیین جنسیت کنم.

قبل پانکچر چیکار کنم تقویتی چیا بخورم ؟

همسرم واریکوسل خفیف داره بنظرتون تقویتی چی بهش بدم.؟ ممنون میشم جواب بدین.