2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
شما حالت تهوع اینا هم دارین؟؟من ندارم آخه اصلا

نه عزیزم هیچ علائمی ندارم ، فقط لکه بینی دارم. شما هم دو هفته دیگه باید بری باز؟ برای شما هم ساک حاملگی و کیسه زرده بود فقط؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️

من اخرین سونو ۲۷ هفته دقیق یک کیلو بود تونت نوشته معمولیه خود دکتر گفت کمه تازه بهم‌میگن به زور به ۳۶ هفته برسم می‌ترسم خیلی لاغر باشه بستنی و موز و کباب برا وزن گیری خوبه بخور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن هفته ای ؟از ۶ببعد تهوع شروع میشه تازه خیلی ها ندارن  توروخدا دعا کن نداشته باشی من تا ۵ ماه ...

تازه دوهفته اس مثبت شدم عزیزم

هفته هارو چجوری حساب میکنن دکترم نگف چن هفته

۴اردیبهشت انتقال دادم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
نه عزیزم هیچ علائمی ندارم ، فقط لکه بینی دارم. شما هم دو هفته دیگه باید بری باز؟ برای شما هم ساک حام ...

تا ۹ دیگه ندین سونو بعد برین روجک و باوقلبش ببینید دکترم اولین سونو ۵ هفته بعد گفت تا ۹ نیا که سونو نمیکنم اصلا ...درست هم میگفت زودتر فقط میشه استرس بی خود 

نه عزیزم هیچ علائمی ندارم ، فقط لکه بینی دارم. شما هم دو هفته دیگه باید بری باز؟ برای شما هم ساک حام ...

به من نگف چیا دیده گف خدا روشکر داخل رحمه گف دوهفته بعد بیا واسه قلبش

حتی نگف چن هفتمه

لک بینیم اونروز زنگ زدم گفتم گف یدونه دوفاستون اضافه کنم یدونم شیاف اضافه کنم فعلا که خیلی کم شده ولی خودمم کامل استراحتما 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
تازه دوهفته اس مثبت شدم عزیزم هفته هارو چجوری حساب میکنن دکترم نگف چن هفته ۴اردیبهشت انتقال دادم

فعلا تا ان‌تی هفته ها خیلی دقیق نیست ولی شما الان ۶هفته رو تموم کردی من دقت کردم این فرمول دقیقه ...از روز انتقال جمع بزن  تا امروز+ ۱۵ کن + سن جنین (مثلا من ۳روزه بود جنینم ) جواب و بشمار ببین میشه  چن هفته 

من همیشه با این فرمول دقیق دقیق هستم 

بچه ها من روز ٥ انتقالم هيچ علائمي ندارم🥺 سينه هام شل ترينهههه يادمه اون موقع ك باردار شده بودم سي ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم کوچکترین علامتی نداشتم مثبت شدم انشالله شماهم مثبتی 

بچه ها من روز ٥ انتقالم هيچ علائمي ندارم🥺 سينه هام شل ترينهههه يادمه اون موقع ك باردار شده بودم سي ...

اصلا دنبال علایم نباش علایم هفته ۶ببعد میاد دختر فقط اروم و شاد باش خدا شادت کنه 

به من نگف چیا دیده گف خدا روشکر داخل رحمه گف دوهفته بعد بیا واسه قلبش حتی نگف چن هفتمه لک بینیم او ...

خب خدا رو شکر عزیزم، منم همچنان لکه بینی دارم هی کم و زیاد میشه ان شاالله که به سلامت این دوران رو بگذرونیم همگی 🙏🌹

تا ۹ دیگه ندین سونو بعد برین روجک و باوقلبش ببینید دکترم اولین سونو ۵ هفته بعد گفت تا ۹ نیا که سونو ...

من ۲ هفته دیگه که گفت بیا تازه میشه ۷ هفته و ۴ روز چجوری تا ۹ هفته صبر کنم؟ مخصوصا که لکه بینیمم هی کم و زیاد میشه 🥺🥺

عزیزم اصلا نگران نباش منم کوچکترین علامتی نداشتم مثبت شدم انشالله شماهم مثبتی 

باشه عزيزم اميدوارم واقعا مثبت بشم انتقال دوممه مث شما😊

ايشالا ك بارداري خوبي داشته باشي😍

اصلا دنبال علایم نباش علایم هفته ۶ببعد میاد دختر فقط اروم و شاد باش خدا شادت کنه 

باشه عزيزم اميدوارم مثبت بشم😊

ايشالا كه بسلامتي زايمان كني و نينيتو سلامت بغل كني😍

فعلا تا ان‌تی هفته ها خیلی دقیق نیست ولی شما الان ۶هفته رو تموم کردی من دقت کردم این فرمول دقیقه ... ...

آره با این حساب ۶هفته میشم جنینم ۵روزه بود

ولی هیچ علامتی ندارم بعضی وقتا نبض زیر دل دارم اونم بعضی وقتا نیس که استرس میگیرم که چرا نیس

باشه عزيزم اميدوارم مثبت بشم😊 ايشالا كه بسلامتي زايمان كني و نينيتو سلامت بغل كني😍

من واسه شما دعا میکنم عزیزم انشالله به خواسته دلت برسی