2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای ...

ای جاااانم عزیزم خدا روشکر انشالله همه چی خوب پیش میره

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@nilooo68     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نینی دار بشی

ممنونم مهتاب جان ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عه پس برا الان خوبه من فکر میکردم باید ۳ باشه  ممنون عزیزم که همیشه با حوصله ومهربونی به سوالا ...

بله برا الان عالیه نگران نباش...

میدونی که زرد علامت هشداره دیگه،،،فشار ۱۲ روی ۸ هم یعنی دیگه کم کم داری به منطقه خطر نزدیک میشی😉شوخی کردم نگران نشو یه وقت

ولی همش حواست باشه چک کنی یه وقت بالاتر نره چون اگه به ۱۳،۱۴ برسه یکم خطری میشه ولی ۱۲ خوبه کلا هم آخرا یکم فشار آدم از اون اوایل و وسطای بارداری رنجش بیشتره

مثلا من کلا فشار پایین بودم همش فشار ۹ یا ۱۰ بود ولی یادمه اوون اواخر بیشتر وقتا که می رفتم مطب دکتر فشارم ۱۲ بود... مراقب باش ولی نگران نشو

سعی کن الانا مصرف نمک و خیلییی رعایت کنی خیارم زیاد بخور که فشار و خوب میاره پایین ، آبم زیاد بخور...

افزایش ضربان قلب هم که توی بارداری کاملا عادیه همه هم دارن ناسلامتی یه موجود دیگه تو بدنته ها😄

ان شالله اينسري هم تعداد جنينات عالي ميشه هم كيفيتشون مهمتر ازينا ان شالله محكم ميچسبن به دلتووو ختم ...

سلام عزیزم خوبی؟شما بی بی چک زدین؟دو روز بود بخاطر استرسم نمیومدم سایت...الان بخاطر شما اومدم خبر خوشو ببینم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

دوستان گلم که رویان میرید، میشه یه اطلاعاتی به من بدید؟ من میخوام برم پیش یکی از دکتران رویان ویزیت بشم، نمیخوام فعلا تشکیل پرونده بدم، فقط میخوام بدونم اونجا رفتارشون چه جوریه، و برام چه برنامه ای دارن، حتما لازمه بار اول با همسر برم؟ 

اخه تو سایت نوشته برای تشکیل پرونده باید با همسر بیاید

سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای ...

شما حالت تهوع اینا هم دارین؟؟من ندارم آخه اصلا

سلام عزیزم خوبی؟ من ۳۴ هفته و ۴ روز رفتم ۲۵۰۰ بود تو چی؟؟ همش میگم کاشکی تا زایمان به ۲۹۰۰ ۳ برسه😑

منم هفته پیش رفتم توو ۳۴ هفته و ۲ روز وزن دختر من از همه کمتره 😐 ۲۳۰۰ ! منم همش میگم ایشالا بکشونم تا ۳۸ هفته و ۳ روز اینا حداقل دیگه ۳ بشه 😑 من تغذیه امم خوبه واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم ! 😬🤦🏻‍♀️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بله برا الان عالیه نگران نباش... میدونی که زرد علامت هشداره دیگه،،،فشار ۱۲ روی ۸ هم یعنی دیگه کم کم ...

منم‌مثل شما تهش ۱۰‌میشد الان یهو ۱۲ ...باواینکه اسپرین می‌خورم نگرانم ..برم بهداشت بازم چک کنم 

خواهش عزیزم ایشالله ایشالله که همینطور میشه. فقط اسم کرم اول اشتباه تایپ شده کرم هیدرو دریم هست عزی ...

بازم ممنونم راستی آنا جانم ساک بیمارستان چیا بذارم داخلش ؟؟؟؟ چیا واجبه؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
شما حالت تهوع اینا هم دارین؟؟من ندارم آخه اصلا

چن هفته ای ؟از ۶ببعد تهوع شروع میشه تازه خیلی ها ندارن  توروخدا دعا کن نداشته باشی من تا ۵ ماه مرگمو می دیدم الان یکم بهترم وای یادمم میاد حالم بد میشه 

خواهش عزیزم ایشالله ایشالله که همینطور میشه. فقط اسم کرم اول اشتباه تایپ شده کرم هیدرو دریم هست عزی ...

لباس و اینا هم چی ببرم ؟؟؟؟ من یه ست پیراهن شیردهی و روبدوشام با نوزادی خریدم بازم چیزی لازمه ببرم ؟ برای خود پیراهن اینا؟؟؟؟ برای نینی که ست بیمارستانیشم میبرم غیر ست سرهمیش با خودم

فدات بشم انشاءالله همگیمون به سلامتی زایمان کنیم  سونو رشدو ۳۲ هفته رفتم که دقیق۲ کیلو بود هفت ...

مرسی عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️

لباس و اینا هم چی ببرم ؟؟؟؟ من یه ست پیراهن شیردهی و روبدوشام با نوزادی خریدم بازم چیزی لازمه ببرم ؟ ...

راستی ملکه جان پوشک چی گرفتی من دیوونه شدم هر کی یه چیز میگه فعلا سایز ۱و ۲ مای بیبی خریدم خدا کنه پشیمون‌نشم