2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
شما کجا میرید چند تا جنین داری بارداری ثانویه داری یا فقط برایه تعیین جنسیتی

من خودم تنبلی تخمدان دارم اما شوهرم مروفولوژی و تعداد اسپرمش کم بود یک سال دارو استفاده کرد بی فایده بود دیگه دکتر گفت وقتتو تلف نکن هرچه سریعتر میکرو کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی امین عزیزم ایشالله بسلامتی زایمان کنی. من شیر خودمو میدم دخترم بله از اول سینمو گرفت ولی اوایل ...

مرسی عزیزدلم اتفاقا میخواستم این کرمو بپرسم که خودت زحمتشو کشیدی برام نوشتی ❤️ اتفاقا خودمم همه ی تلاشمو میخوام بکنم که فقط شیر خودمو بدم ! ایشالا که مشکلی پیش نیاد و از همون اول بخوره خودش 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عاره عزيزم ديدم براي شمااارو من گفتم به جمعه نخوره نتيجش ،كه كسي نيس برايهمون  باخودم گفتم مثب ...

بستگی داره اگر ۱/۶ برابر یا بیشتر شده باشه دیگهلازم نیست

اما اگر کمتر زیاد شده باشهباید باز تکرار کنید

انشالله خیره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون حالا ما جنین را ازمایش میکنن نمیدونم چی باشه فقط خدا کنه مشکلی نباشه که کارماراسخت ترکنه

انشالله خوب میشه نتیجه اش عزیزم

خیلی متاسفم برای اتفاقی که افتاد برات

آخر مجبور شدی کورتاژ کنی؟

جنینها رو بده تست ژنتیک، چند تا از دوستان تاپیک همین کار رو کردن

انشالله انتقال بعدیت عالی پیش میره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزدلم اتفاقا میخواستم این کرمو بپرسم که خودت زحمتشو کشیدی برام نوشتی ❤️ اتفاقا خودمم همه ی تل ...

خواهش عزیزم ایشالله ایشالله که همینطور میشه.

فقط اسم کرم اول اشتباه تایپ شده کرم هیدرو دریم هست عزیزم . 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنون حالا ما جنین را ازمایش میکنن نمیدونم چی باشه فقط خدا کنه مشکلی نباشه که کارماراسخت ترکنه

بعضی وقت ها فقط بدشناسیه. اصلا دلیلی نداره بقیه هم همینطور باشن‌ کدوم مرکز بودی؟

خدایا شکرت
عاره كاري جز اين از ادم بر نمياااد ،شوهرم استاد صورت مسيله پاك كردنه ها خيليم تنبله يكي از دلايل مخا ...

انشاءالله که مثبتی عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍