2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046158 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم ما از آبان شروع کردیم تا اسفند که پانکچر شدم . مکمل شوهرم اسپریژن و فرتیل من(خارجیه نمونه ...

پاپیون جون مشکل شوهر منم دقیقا همین تعداد کم وتحرک پایینه ولی عددی نمیدونم تو آزمایشش زده بود به ندرت دیده شده که اونموقع دکتر بهم گفت فقط میکرو براشما جواب میده بنظرت یه زمانی خواستم برا بچه دوم اقدام کنم اگه این فرتیل من واسپریژن رو بدم شوهرم چندماه طولانی بخوره بنظرت امکان داره طبیعی باردار بشم؟

مشکل خودم پلی کیستیک بودنمه که خب قبل اقدام برا میکرو دکتر معمولی میرفتم با دارو وآمپول ۱دونه تخمک درماهو آزاد میکردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه فدات شم لطف کردی والله بیمه ی تامین اجتماعی ریخته حالا برم به دکتر بگم بنویسه برام 

ااا بیمه تامین اجتماعی هزینه پرداخت میکنه ؟؟چقدر و چه حوری اقدام کنم ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
باشه فدات شم لطف کردی والله بیمه ی تامین اجتماعی ریخته حالا برم به دکتر بگم بنویسه برام 

آره بگو ضرری نداره بگو ننویسه که انتقال تعیین جنسیته . فقط بنویسه انتقال جنین اینو بنویسه احتمالا بهت بدن . البته ابن سینا یه مشکلی که داره اینه که وقتی برای بار اول میری سریع پرونده ی تعیین جنسیتو تشکیل میده و همه‌چی برات آزاد حساب میشه . (پانکچر و انتقال )

خدای من خدای معجزه هاست . 
پاپیون جون مشکل شوهر منم دقیقا همین تعداد کم وتحرک پایینه ولی عددی نمیدونم تو آزمایشش زده بود به ندر ...

آره عزیزم . بخدا اوضاع شوهرم تو ازمایش اصلا خوب نبود . خیییلی خوب شد . من چون دلم خواست تعیین جنسیت کنم ادامه دادم  روال ivf . وقتی جواب آزمایش جدید دکتر دید گفت خیییلی خوبه . 

هر وقت خواستی برای دومی انشالله اقدام کنی از ۴ ماه قبل گرمی بخورین و این داروها رو . راستی برای نی نی دوم خیلی معطل نکن الان رحم و .... امادگیش خوبه

آره بگو ضرری نداره بگو ننویسه که انتقال تعیین جنسیته . فقط بنویسه انتقال جنین اینو بنویسه احتمالا به ...

من این جنینمو اینجا انتقال بدم دیگه ابن سینا نمیرم میخوام مرکزمو عوض کنم میگم بیمه ی مرکزی تهرانه دیگه

من این جنینمو اینجا انتقال بدم دیگه ابن سینا نمیرم میخوام مرکزمو عوض کنم میگم بیمه ی مرکزی تهرانه دی ...

انشالله به حق حضرت فاطمه مثبت میشی و بسلامتی بغلش میکنی . و نیازی دیگه نیست بری جای دیگه ای 

تامین اجتماعی رو نمیدونم .ما نیروهای مسلحیم

ااا بیمه تامین اجتماعی هزینه پرداخت میکنه ؟؟چقدر و چه حوری اقدام کنم ؟

منم دارم پرسو جو میکنم نمیدونم باید برم بپرسم ولی یه خانومه تومرکز میگفت تو داروها ۶۰ تومن کم میکنن واین خیلی کمه ولی شنیدم میگن اگه کد ناباروری بگیری میدن دیگه نمیدونم صحت داره یا نه 

منم دارم پرسو جو میکنم نمیدونم باید برم بپرسم ولی یه خانومه تومرکز میگفت تو داروها ۶۰ تومن کم میکنن ...

نه اینجوری نیست . من ۱۸۰۰ پول آنوکسام شد ‌ از من ۲۸۰ تومن داروخانه گرفت . خیلی تاثیر داره 

انشالله به حق حضرت فاطمه مثبت میشی و بسلامتی بغلش میکنی . و نیازی دیگه نیست بری جای دیگه ای  ت ...

باشه فدات شم ببخشید مزاحم شدم انشالله شما و همه ی منتظرها البته میگه اقدام کنم برایه تکمیلی دیگه نمیدونم تکمالیم میدن یا نه هزینه های ناباروری رو

خانوما جواب بدین لطفا کیا لنفوسیت تراپی رو انجام دادن؟!  چقدر کمک میکنه ک جواب بگیرم؟!  ...

سلام عزیزم 

من انتقال چهارم که می شد پانکچر سوم انجام دادم ولی تو آزمایش بعد دو جلسه اپکا بالا نرفت دیگه ادامه ندادم  وارد سیکل پانکچر  و انتقال شدم . ۸تا تخمک ۸ تا جنین ۲ تا انتقال دادم که منفی شدم. جنینام کلا a و b پنج روزه بودن

تاثیر لنفوتراپی  اثبات شده نیست  بعضیام میگن منسوخ شده برای همین همه دکترها این روش رو قبول ندارن 

حالا اگر دوستایی که از این روش استفاده کردن  تجربه شون رو بگن بهتر میتونی تصمیم بگیری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خانوما جواب بدین لطفا کیا لنفوسیت تراپی رو انجام دادن؟!  چقدر کمک میکنه ک جواب بگیرم؟!  ...

سلام

دیروز دوستم صارم انتقال داد.مشگلش همین بود.

۳ یا ۴ جلسه لنفوسیت شده.بار سوم انتقال داد و جنینای آخرش بوده.خود دکتر صارمی هم انتقال داده.حالا چسب جنین هم زده.دعا کنید مثبت بشه.

😉