الهی امین عزیزم ایشالله بسلامتی زایمان کنی.
من شیر خودمو میدم دخترم بله از اول سینمو گرفت ولی اوایلش یکم زردی داشت و من اونقد شیرم راه نیفتاده بود برخلاف میل دکترش خودم یک وعده هم شیر خشک میدادم بهش بعد که زردیشم خداروشکر رفت باز یک وعده میدادم چون قلقش دستم نبود بچن شبا بد قلقی میکرد زیر سینه منم شیر خشک میدادم اونموقعشو ولی الان دیگه از چله به بعدش قشنگ قلقش دستم اومد و دیگه همون یکوعده هم نمیدم و فقط شیر خودمو الان متوجه شدم که اون بد قلقیاش علتش گاهی دلدرد و بیشتر مواقع هم خواب داشتنش بودش.
والا شیر دادن اوایلش خیلی خیلی برام دردناک و سخت بود و نوک سینم زخم شد خون اومد تا جایی دردم میومد که زمین چنگ میزدم و گریه میکردم ولی دست نکشیدم و مقاومت کردم چون خیلی دوست داشتم شیر خودمو بخوره نمیدونی چه حس قشنگیه شیر دادن به نی نیت الان که دیگه خداروشکر اوکی شده و درد ندارم اصلا خیلی حس قشنگیه برام و بخودمم آرامش میده.
من شیر دوش اصلا استفاده نکردم یه چندباری خواستم بخرم ولی نگرفتم دیگه . شیردوش دستی گرفتم که خیلی بدرد نخور بود برام .راستی اگه یوقت مثل من نوک سینت اذیت شد ترک خورد و خون اومد کرم هیدوکسی دریم بزن عالیه منو این خوب کردقبلش کرمای دیگه زدم بدرد نخور ولی این خوب کرد.کلا شیر دادن اوایلش سخته ولی بعدش اوکی میشه من الان که اصلا شیرخشک نمیدم خیلی خوشحالم و راضی خداروشکر ایشالله شیر دادن برای شما راحت باشه کلا از همون اول و اصلا اذیت نشی😇🥰
وای چقد طولانی شد😬