2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انوکسان برا کسایی هست که مشکل انعقادی دارن.... 

از یه مامایی تو اینستا مشاوره گرفتم گفت یه پودر مکمل برات میفرستم هزینه ش هم هر دوره تقریبا 700 و خورده ایی میشه ولی خیلی بهت کمک میکنه نمیدونم اعتماد کنم یا نه شما چیزی دربارش شنیدید؟ 

خدایا به امید تو....
من متفورمینمو با الرژنین خوردم به نظرت تداخل نداره فقط همین دوتام مونده تداخل داشته باشن

من انقدر دارو دارم برای خوردن که اصلا به تداخل داشتن یا نداشتنش فکر نمیکنم 😂😂 فقط بین همشون نیم ساعت فاصله میزارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها منم فردا صبح ميرم واسه بار دوم انتقال🥺 استرس گرفتم نميدونم چرا توصيه اي ندارين بهم بگ ...

به سلامتی ان شاالله عزیزم، بیشتر از همه آرامش داشته باش و داروهاتو سر ساعت مصرف کن و تا میتونی انرژی مثبت به خودت و اطرافت بده، ان شاالله که حتما خوش خبر برمیگردی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها منم فردا صبح ميرم واسه بار دوم انتقال🥺 استرس گرفتم نميدونم چرا توصيه اي ندارين بهم بگ ...

به سلامتی و ان شاالله  توی این انتقال حتما مامان میشین .استرس اصلا نداشته باشین .همینجورم که پروانه جون گفتن سرتون رو بعد از انتقال بالا نیارین من توی  انتقال دومم بعد از انتقال سرم رو بالا آوردم دکترم دعوام کرد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ترک کل سینه منظورته؟ من ترک نوک سینه رو میگم که وقتی بچه شیر میخوره و دردناک میشه  شکمت ترک ب ...

ترک اصلی شکم معمولا ماه ۸ تا ۹ میخوره منم استعدادشو دارم امیدوارم حداقل زیاد نخوره. برا ترک سینه باید تحمل کرد😐 و اینکه موقع شیر دادن بچه کل هاله رو به دهن بگیره  مادر کمتر اذیت میشه

خدایا شکرت
سلام دوستان اومدم دکتر میگه عفونت شدید داری برام پلاسما انجام داد کسی تجربش داره ؟میخوام برم واسه عک ...

منم همش درگير عفونتم با بدبختي كنتزلش ميكنم

راستش ي بارم پلاسما انجام دادم اصلا تاثير نداشت روم ايشالا ك واسه شما تاثير داشته باشه

بچه ها منم فردا صبح ميرم واسه بار دوم انتقال🥺 استرس گرفتم نميدونم چرا توصيه اي ندارين بهم بگ ...

نگران نباش عزیزم به خدا اعتماد کن دلتو آروم نگهدار هر چیزی به صلاحت باشه همون اتفاق میوفته،،، ان شاء الله صلاحت بارداری با این انتقال باشه عزیزم🤲 الهی که این بار جواب مثبت میگیری و در آینده ی خیلی نزدیک مامان میشی ❤️ به این فکر کن که اون جنین ها دارن بعد از کلی سختی میان پیشت انرژی مثبت ب خودت بده❤️💓

خدایا به امید تو....
نگران نباش عزیزم به خدا اعتماد کن دلتو آروم نگهدار هر چیزی به صلاحت باشه همون اتفاق میوفته،،، ان شاء ...

باشه عزيزم مرسي از حرفاي قشنگت😍انشالله كه شماهم به خواستتون برسين ب زودي 😍😍

ترک کل سینه منظورته؟ من ترک نوک سینه رو میگم که وقتی بچه شیر میخوره و دردناک میشه  شکمت ترک ب ...

رو پست بعدیت نمیشه پیام گذاشت به من یکی نشون دادن ولی اول از دکترم میپرسم خوبه یا نه بعد میخرم

خدایا شکرت