2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
آسپرین و آنوکسا باید حداقل ۱۰ ساعت فاصله داشته باشند اگه آنوکسا نداری اشکال نداره شب بخور ولی دو ساع ...

واقعا اسپرین و انوکسا باید با هم فاصله داشته باشند؟ من چهار ساعت فاصله گذاشتم🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسپرین و آنوکسا باید حداقل ۱۰ ساعت فاصله داشته باشند اگه آنوکسا نداری اشکال نداره شب بخور ولی دو ساع ...

اخه استرادیول با همه چی تداخل داره🥺🥺🥺 روزی سه تا هم میخورم، واقعا نمیدونم چه جوری تنظیم کنم

اخه استرادیول با همه چی تداخل داره🥺🥺🥺 روزی سه تا هم میخورم، واقعا نمیدونم چه جوری تنظیم کنم

دکتر من میگه مهم اینه که دارو تو بدنت باشه 

همه استرادیولها رو با هم صبح بخوری هم فرقی نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها من از این جعبه های نگهدارنده دارو استفاده میکنم که هم یادم نره تمام قرصامو بخورم هم مرتب باشن، میذارم روی میز نهارخوری دیگه همیشه جلو چشممه راس ساعت داروهامو میخورم، دیگه چند تا ورق قرص نیاز نیست بذارم دم دست. دیجی کالا هم داره اینم لینکش: البته مدلهای مختلف داره ولی این مدل کارآمدتره.

https://www.digikala.com/product/dkp-3217545

فقط اگه فکر میکنید ممکنه شکل و رنگ هر دارو یادتون بره اسم هر کدوم رو دقیقا بالاش توی درش بنویسید که اشتباه نخورید.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

روزی ۳ عدد منظورته یا ۳ نوبت؟

بعضی از تداخلات صرفا یکم از تاثیر دارو کم می‌کنه. فقط تعداد کمی از تداخلات خطرناک هستن که خوشبختانه توی داروهای ما نیست، بهتره تا جاییکه میشه رعایت بشه تا بهترین اثر رو داشته باشه.

عزیزم من اینطوری ساعت بندی کردم داروهامو: استرادیول ۱۲ ظهر و ۱۲ شب آسپرین ۹:۳۰ صبح آنوکسا ۹:۳۰ شب ...

فک کنم فولیک اسید رو با معده خالی بخوری جذبش بیشتره

اگه اشتباه نکنم

😉

عزیزمممم، ال آرژنین رو  حتما ناشتا و آخر شب یعنی چند ساعت بعد شامت بخور . مابقی هم یجوری تنظیم ...

میگم سه تا رو باهم بخورم اخه ۱۰۰۰دوز ال ارژنینم سه تاهم باید بخورم 

مرسی عزیزم انشالله تمام منتظرها

فک کنم فولیک اسید رو با معده خالی بخوری جذبش بیشتره اگه اشتباه نکنم

نه اتفاقا نباید معده خالی باشه، بهترین زمانش تا نیم ساعت بعد غذا همراه آب پرتقاله

اسپرین با هپارینم باید فاصله داشته باشهاخه روزی دوتا بزنم هپارین چه جوری ده ساعت فاصله بدم

عزیزم من اینطوری ساعت بندی کردم داروهامو: استرادیول ۱۲ ظهر و ۱۲ شب آسپرین ۹:۳۰ صبح آنوکسا ۹:۳۰ شب ...

میگم یه سوال چرا اکثراً آنوکسا دارن ولی ب من ندادن؟ برای مرحله ی خاصی از میکرو هست؟ 

ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی متاسفانه دکتر رو تایم کوتاهی میبنم حتی فرصت نمیکنم ازش چیزی بپرسم 

ماما هم همینطور تا یه جایی کمک میکنه بعدش حس میکنم اذیت میشه دیگه ازش نمیپرسم

خدایا به امید تو....
اسپرین با هپارینم باید فاصله داشته باشهاخه روزی دوتا بزنم هپارین چه جوری ده ساعت فاصله بدم

خب ۸ ساعت فاصله بده مثلا ۹ صبح هپارین، ۵ عصر آسپرین، ۱ شب هپارین