2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045933 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره یه بار چیزی نمیشه از این به بعد دقت کن  من خودمم تو خوردن دارو خیلی بی نظمم خداروشکر ...

ممنون عزیزم ان شاالله همینطور باشه ک میگید حالا سعی میکنم ساعت بذارم ک حواسم باشه 

دوبار در روز باید استرادیول بخورم و شبی یک آ اس آ برای همشون آلارم میذارم 

خدایا به امید تو....
عیب نداره یه روز چیزی نیست روز چندم سیکلتی تا الان سه نفر باشما چهار نفریم در حال خ‌وردن استرادیول خ ...

من امروز روز 4 پریودیم هست 

به امید خدا دوروزه داروها رو شروع کردم

قبلا آی یو آی و میکرو ناموفق داشتم 

ان شاء الله خدا برامون بخواد و این دفعه برای هممون بگیره

خدایا به امید تو....
والا انقدر دارو میخورم که دائم تو دستشویی ام😂 پس یعنی شما شب گذاشتی؟

بله عزیزم من شب میذارم پررنگتر از صبح میشه!

البته حدااااقل تا ۴ ساعت دستشویی نمیرم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم ان شاالله همینطور باشه ک میگید حالا سعی میکنم ساعت بذارم ک حواسم باشه  دوبار در رو ...

عزیزم من اینطوری ساعت بندی کردم داروهامو:

استرادیول ۱۲ ظهر و ۱۲ شب

آسپرین ۹:۳۰ صبح

آنوکسا ۹:۳۰ شب

شیاف پروژسترون ۱۲ ظهر و ۱۲ شب

ویتامین دی همراه نهار

فولیک اسید بعد شام

عزیزم من اینطوری ساعت بندی کردم داروهامو: استرادیول ۱۲ ظهر و ۱۲ شب آسپرین ۹:۳۰ صبح آنوکسا ۹:۳۰ شب ...

آفرین بهت چقدر منظم ومرتب دمت گرم 

برعکس من خیلی بی نظم وانضباطم همیشه خدا داروهام یادم میره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من اینطوری ساعت بندی کردم داروهامو: استرادیول ۱۲ ظهر و ۱۲ شب آسپرین ۹:۳۰ صبح آنوکسا ۹:۳۰ شب ...

حالا من استرادیول سه تاس متفورمینم دوتا الارزنینم سه تا پرندزولون وملاتونین و فولیک اسیدو به این لیستت اضافه کن ببین من چه جوری میگونجونمش خدا بهمون رحم کنه

چشم عزیزم سیسمونی فروش ها اکثرا دارن  بعد هر حمام اب بکش طوری بذار خشک بشه خیلی خوب می مونه &n ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی ❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آفرین بهت چقدر منظم ومرتب دمت گرم  برعکس من خیلی بی نظم وانضباطم همیشه خدا داروهام یادم میره&n ...

آخه واقعا سر تایم خوردن داروها خیلییییی تاثیر داره

ممنون عزیزم حتما همینکارو میکنم حالا میخواستم بپرسم آ اس آ رو شب با استرادیول خوردم تداخل که نداره ولی دیگه اونو میذارم 9 و نیم خیالم راحت باشه

خدایا به امید تو....
حالا من استرادیول سه تاس متفورمینم دوتا الارزنینم سه تا پرندزولون وملاتونین و فولیک اسیدو به این لیس ...

عزیزمممم، ال آرژنین رو  حتما ناشتا و آخر شب یعنی چند ساعت بعد شامت بخور . مابقی هم یجوری تنظیم کن دیگه چاره ای نیست 🤣😅

بعد انتقال کمتر میشه یکم نفس میکشی بعدشم مثبت میشی ان شاالله کلا از دلت در میاد 🙏🌹

ممنون عزیزم حتما همینکارو میکنم حالا میخواستم بپرسم آ اس آ رو شب با استرادیول خوردم تداخل که نداره و ...

آسپرین و آنوکسا باید حداقل ۱۰ ساعت فاصله داشته باشند اگه آنوکسا نداری اشکال نداره شب بخور ولی دو ساعتی حدودا با استرادیول فاصله بدی بهتره.