2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045763 بازدید | 684483 پست
خیلی خوبین شماها فکر کنم پس فقط منم خیلی بی نظم وانضباطم😁😃😀

بخدا شما خوبین من که دارم خودمو با این فکرای بیخودی تباه میکنم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=236733616]ببخشید شما غلظت خون داری ؟ مشکل ایمنی چی پس چرا به منم نداد.؟من غلظت خنم دارم دارو ...

من الن روز۷ پریودیم منم دوشنبه میشه روز۱۳ پریودی باید برم انوکسا چند میزنی ؟اگرم رفتنی بهم نده تصمیم دارم خودم بگیرم بزنم 

تا ۱۶ خیلی اوضام خراب بود ویار و تهوع و بوها  بخصوص بوی عرق خودم.هر دو روز حموم میرم ولی باز ...

چقدرررر سخت، من همینجوریش از بچگی مشامم خیلی قویه، من خودم اگه یه روز در میون حموم نرم موهام ازش چربی میچکه 🙁 یه قطره هم عرق کنم بوش قشنگ میپیچه تو دماغم با اینکه بقیه میگن اصلا بوی عرق نمیدم حالا فکر کن در مورد بقیه هم همینطورم از فاصله دور بوی تنشون رو میفهمم، یا ادویه غذاها رو به تفکیک متوجه میشم و ...

حالا خدا کنه بیشتر از این نشه دیگه 😐😐

ان شاالله زایمانت خیلی راحت و سلامت باشه و نی نی نازت رو صحیح و سلامت در آغوش بگیری عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ایرانی هر ورقش فک کنم دو هزار تومن.خیلی ارزونه

خوبه خدارو شکر . ولی دکترم‌نمینویسه . شروین جان شما انتقال دادی برگشتی خونه ، دیگه دکترتو عوض کردی ؟ یا میای پیش همون دکتری که انتقال داده برات ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من تا قبل عیدم همچنان رویان ودکتر خودم میرفتم ولی دیگه به هوای بیمارستانم دکترمو عوض کردم

ماشالله جان اگه آدم مجبور بشه بعد انتقال  دیگه دکتر خودش نره خطر داره ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ایرانی بسته ای چنده ؟ خارجیش خیلی گرونه ۳۸۰ تومنه  دکترم خارجی میده

منم هردوسری انتقالم ایرانی خوردم خوبم روم جواب میداد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چقدرررر سخت، من همینجوریش از بچگی مشامم خیلی قویه، من خودم اگه یه روز در میون حموم نرم موهام ازش چرب ...

حالا ادم اصلا نمیتونه توی این دوران عطر و ادکلن مصرف کنه.چون اوضاعش بدتر میشه.

یه کاربر گفت جوش شیرین بزن زیر بغلت .با جوش شیرین خودتو بشور.من نداشتم و امتحان نکردم.

😉

من الن روز۷ پریودیم منم دوشنبه میشه روز۱۳ پریودی باید برم انوکسا چند میزنی ؟اگرم رفتنی بهم نده تصمیم ...

پروانه دکتر بهت آسپرینم نداده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
حالا ادم اصلا نمیتونه توی این دوران عطر و ادکلن مصرف کنه.چون اوضاعش بدتر میشه. یه کاربر گفت جوش شیر ...

حالا تا الان که تغییر نکرده ان شاالله از این به بعد هم نکنه 😁🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم