2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045752 بازدید | 684483 پست
صارم لخت کامل ولی پارچه میندازن رو اونجا جوری تنظیم میکنن که فقط واژن رو ببینن.یعنی جوری باز میکنن ...

ووییی 😁🤦‍♀️ من از خجالت انجوری میمیرم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره آدم از خجالت آب میشه مخصوصا که دکتر منم آقا بود بیشتر به خودم میپیچیدم  صورتمو از خجالت با ...

😁😁😁

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😂😂😂ان شالله اينسري مثبت ميشين همش ميشه يخاطره

ممنونم .🙏🏻ان شاالله همگیمون 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عاره من اونسري سيكلم كوتاه بود اينسري خيلي چيزا اضافه دارم چسب جنين و سرم وسينافكت ٠٠ فقط خدا بايد ...

چای کمتر میخوردم تا روز5 دمنوش به ونشاسته خوردم روزی یه لیوان مغزیجاتم فقط بادوم وپسته بودبعدم دوبارم ماکارونی خوردم تو5روز روزاولم سیب زمینی آب پز خوردم ناهار وشام چون شنیده بودم میگفتن بخاطر نشاسته زیاد خیلی خوبه

بخدا همش بهونه اس دفعه قبلم همشو رعایت کردم ولی منفی شد 

انشالله شماهم مثبتی عزیزم .روز چند میرین آزمایش یا بی بی میذارین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام دوستای گلم میگم یه سوال امپول بوسرلین یا همون سینافکت هر روز صبح میزنم یکم ساعتش اینور اونور میشه یا زودتر زدم تا دیرتر حدودا نیم ساعت اختلاف پیش اومده بین تزریقات هر روزم به نظرتون خوب نیس؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
واريكوسل عمل كرد بعد عمل نتيجش شد Rar فك كنم يعني ناچيز تعداد كل اسپرم دوميليون بود با موروفولوژي يك ...

ممنون عزیزم پس همسر شما کمی اسپرم داشتن من همسرم آزواسپرم یعنی تعداد اسپرم صفر که از بیضه اسپرم گرفتن قرار ماه بعد برای بار پنجم انتقال بدم ..راستی چه سرمی قبل انتقال به شما زدن؟؟ انشاالله به امید خدا مثبت میشین و بچه دومتون هم بسلامتی بدنیا میارین🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوست جونم بله خوبم خدا رو شکر. ممنونم که به یادمی مرسی عزیزم انشالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیر ...

سلام سارا جون .خوبی عزیزم .خیلی کم پیدا هستین تو تاپیک ؟

سلام دوستای گلم میگم یه سوال امپول بوسرلین یا همون سینافکت هر روز صبح میزنم یکم ساعتش اینور اونور می ...

استرس ندین به خودتون .بقیه روزها رو سعی کنین تو یه ساعت مشخص بزنین نمیدونم تاثیری میزاره یا نه .من خودم اکثرا تو یه ساعت زدم ولی بازم پیش امده چند با با تاخیر زده باشم 

چای کمتر میخوردم تا روز5 دمنوش به ونشاسته خوردم روزی یه لیوان مغزیجاتم فقط بادوم وپسته بودبعدم دوبار ...

اخه بمن گفتن گرمي نخور رو كاغذ ، بعد همسرم شيريني خريده توش انگار دارچين و مغز 😑چشمم توشه ولي مقاومت كردم

عاره اونكه بعله ولي بشدت ادم عذاب وجدانيمم سعيم كه رعايت كنم بعدا حرصشوووو نزنم

ان شالله به اميد خدا

به همسرم گفت بي بي چك استرسه ازتم خاستم برام نخر الان ميخام جمعه بزارم نميدونم بخره برام يا نه ولي ازمايشم چهارشنبه ديگس

ممنون عزیزم پس همسر شما کمی اسپرم داشتن من همسرم آزواسپرم یعنی تعداد اسپرم صفر که از بیضه اسپرم گرفت ...

بعد دكتر من اونموقع خيلي كار اي وي اف نميكرد شايد براي همون تعدادجنينام خيلي كم  شد كلا دو بسته شد

فدات بشم

ان شاللله اول قسمت همه مامان اولي هاااا بشه بعدش ماهم دركنارشون

ان شالله بحق حضرت علي اصغر مثبت ميشي اينسري يباره صاحب يدوقلو سالم وناز ميشي بلطف خداااا

يا خداااا😂😂😂چقده سخته همون خوب كاري كرده گزينه استتار باپتو😁

والا بخدا یه اوضاعی بود که بیا وببین نمیدونستم چجوری به دکتر بگم دستتون درد نکنه خسته نباشید 😀😀

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
اخه بمن گفتن گرمي نخور رو كاغذ ، بعد همسرم شيريني خريده توش انگار دارچين و مغز 😑چشمم توشه ولي مقاوم ...

اره منم کلا گرمیجات نمیخوردم تو خونه همه اصرار میکردن میگفتم نه من رعایت میکنم اگرم منفی شدم نگم کاش فلان کارومیکردم

حتی تو سبزیجاتم فقط اسفناج و ریحون میخوردم میگفتم تو غذاها به کوچولو فقط رب بزنن  صبحونه فقط پنیر میخوردم مربا اینا هم نخوردم

بعد کلا12روز حموم نرفتم از ترسم 

الانم چون باز علائمی ندارم میگم نکنه بتام اومده پایین من نمیفمم دکترم واسه فرداس برم ببینم چی میگه بنظرت امکان داره الان قلبشم تشکیل بشه؟