2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
@ماشالا   جون رفتی سونو چیشد؟

سلام عزیزم مرسی به یادم بودی 

خداروشکر سونوم خیلی خوب بود هم خودش هم وضعیت خونرسانیش گفت خیلی خوبه حرکاتشم گفت خوبه مشکلی نیست  وزنشم ۲۶۰۰ بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان معمولاً چقدر بعد از پریودی انتقال انجام میشه؟؟؟ امروز روز دوم پریودم بود سونو دادم بهم استرادیول و آ اس آ داد، یادم نمیاد قبلاً چی برای انتقال بهم داده بودن،،، حس میکنم ی چیزی کمه.... 😂😂😂

خدایا به امید تو....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان معمولاً چقدر بعد از پریودی انتقال انجام میشه؟؟؟ امروز روز دوم پریودم بود سونو دادم بهم ا ...

نه اوكيه چند روز قبل انتقال پروژسترون و انوكسااا اضافه ميشه بعضااا انوكسااا بعد انتقال ميدن فقط

من اونسري١٥ اينسري١٧ بسته به سن جنينات و وقت دكتر و ضخامت رحم از ١٥ تا١٨ متغيره

سلام عزیزم مرسی به یادم بودی  خداروشکر سونوم خیلی خوب بود هم خودش هم وضعیت خونرسانیش گفت خیلی ...

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله هفته هاي باقي مونده رو بسلامت طي كنيد و زايمان راحتي داشته باشي عزيزم خوب استراحت كن كه بعدش كلا خواب نداري😅

نه گلم همون نیم ساعت تا یک ساعت کافیه جذب میشه، مابقی هرچی بیرون می‌ریزه پارافین و مومش هست.

ممنونم اونسري شيافم خارجي بود ميگفت ميخاي ايرانيشووو بذاري دوبرابر بذاز( بخاطر اثر دهي كمترش) ولي اينسري همون ايراني ٤٠٠ ميذارم اوكيه؟

نه شیو که کردم بابا🤣من کلا این جور جاها سرتا پا اپیلاسیون میکنم ولی خب خجالت میکشم

😂😂😂شوخي كردم

نه بابا به تنها چيزي كه فكر نميكردم خجالت بود😂زياد ديدن بابا ذا وضعيتااااي نامناسب ما كه با امادگي ميريم خجالت نداره شل كن

تازه ديازپامم ميزنن قبلش

بچه ها من به شدتتتتتتتتت حالت عصبی دارم، از صبح اینطوری ام، دلم میخواد نه صدایی بشنوم نه کسی رو ببین ...

هورمونات بهم ريخته هم باردازي هم داروهاااااا

اشكال نداره 

چرا گوشي روو؟ بزن همسرت رو بتركون خودش خود جوش فرداخونه هم نمياد😁بايه حركت به دوتا از اهدافت رسيدي😅

😂😂😂شوخي كردم نه بابا به تنها چيزي كه فكر نميكردم خجالت بود😂زياد ديدن بابا ذا وضعيتااااي نا ...

وای دیازپام😐من چهارمین بارمه ولی تو ابن سینا بودم اونجا باشلوار بود...

دعا کن باردارشم دیشب ده بار از استرس خواب نرفتم

سلام عزیزم مرسی به یادم بودی  خداروشکر سونوم خیلی خوب بود هم خودش هم وضعیت خونرسانیش گفت خیلی ...

ای جانم ماشالا بهش😍😍خداروشکررررر ایشالا تا روز اخر هم همینجوریه تو هم یکم تحمل کن میدونم سخته اما تا جاییکه میشه بزار بمونه 😜 منم امروز برم سونو امیدوارم خوب باشه همه چی

نه عزيزم بچه اولم اي وي افه يبسته داشتم گفتم برا بچه دوم اقدام كنم شوهرم ديگه اين راه و نمياد از اقد ...

سلام عزیزم چقدررر حس کردم شبیه همیم ماااا✋️✋️✋️🤗🤗🤗💚💚

با این تفاوت ک من ۸ سال پیش ای وی اف شدم..

اللنم میرم برا جنین‌های فریز شده ام ..پارسال دوتا بسته انتقال دادم ک نشددد...امسالم آخرین بسته اش..شوهرم دیگه این راه و نمیاااد و دوباره همکاری نمیکنه...به هرحال امیدوارم این بسته جنین‌های آخری دلمون و شاد کنن و حکمت خدا با حاجتمون یکی باشه و این وروجک های ما از تنهایی در بیان و انقدددددرررررر ایراد تنها بودن و نداشتن خاهر یا برادر نگیرن🙆‍♀️🙆‍♀️😕😕😕😕توکلت الی الله..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵