2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست
من الان هم دیرشده نمیدونم پزشکی قانونی مجوزسقط بده یانه

عزیزم نمیدونم دکتر بهت گفته در مورد مهلت سقط قانونی یا نه ولی من توی ۲۰ هفته رفتم سلفری دادم...خانمی که کار پذیرشمو انجام میداد گفت حتی اگه خدایی نکرده مشکلی باشه همین الانشم از زمان سقط قانونیش گذشته چه برسه به اینکه جواب آزمایش بعد ۲۰ روز بیاد...چون مثل اینکه مهلت سقط قانونی به هر دلیلی فقط تا ۱۸ هفته و ۶ روزه البته من به هرحال دادم این آزمایش رو

بعدش من رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم اره راست میگفت..

نمیدونم کاربر shervin دلیل زایمانشون توی ۳۰ هفته چی بوده شاید کیسه آبشون پاره شده بود ولی به نظرم این خیلی بده که از اول ۱۹ هفته به بعد حتی اگه بچه مشکل حادی داشته باشه سقط قانونی صورت نمیگیره به نظرم بیشتر از همه ظلمی در حق همون بچست

گیسوجان وقتی فهمیدم بارداری خیلی برات خوشحال شدم،،،انشاالله خدا به دلت صبر بده

امروز روز چندم هستی انتقالت کیه؟نه والا چیزی نپرسیدم نمیدونم برای چیه،راستی شما خراش زدن براتون ؟ من ...

نه به من نزد بهشم گفتم ولی خراش نداد به قول شما دیر بود من امروز روز ۵ پریودیمه ب ایه دوشنبه نوبت دارم ببینم زخامتم چه جوریاس سری پیش ۲۱ سیکلم برام انتقال دادن ببینم این بار کی انتقال میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم بخوبیت الهی که چندروز دیگه تبریکِ مثبت شدنِ انتقالتو بهت بگیم به حق باب الحوائج انقدر ...

ماشالله جونم نگران نباش عزیزدلم من‌‌پسرم با وزن ۲۱۱۰ و دخترم ۲۶۷۰ به دنیا اومدن دستگاه هم نرفتن الان پسرم تپل تره نسبت به دخترم😂😂فقط اوایل چون‌ کوچولوان یکم سخته ولی زودی بزرگ میشن😍فقط از دکترت بخواه امپول ریه برات تجویز کنه که دیگه خیالتم زاحت باشه ولی وزنش خوبه ماشالله نگران نباش😍من الان پسرمو زیر مبلا پیدا میکنم از بس بازیگوشن تا چشم بزنی به این روزا میرسی🤕🤕از داخل شکم‌ بودنش لذت ببر خواهر😩😩

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه انشاالله دوران بارداری راحت و در انتها زایمان راحت تری داشته باشی...خدا ...

ممنونم عزیز دلم، ان شاالله زایمان خوب و سلامتی داشته باشی، التماس دعا مامان خانم 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دکترخودم انجام میده میرم بیمارستانی که خودش هست یجادیگه هم هست اموزشی زنان وزایمان هست دولتیه یکی خص ...

همون خصوصی برو اگر می تونی.

بهش بگو اول بهت قرص بده و بستری باش یک شب و زیر نظر. برای من که خیلی خونریزی زیاد بود و خوشحالم که تو اون تایم بیمارستان بودم. صبحش اگر دفع کامل نبود کورتاژ می کنه. من اینکارو کردم. البته فکر می کنم الان همین راه رو می رن دکترها...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دوستانی که توی سیکل انتقالن من از دکترم پرسیدم با قاطعیت گفت استراحت مطلق اصلا لازم نیست خانوم این حرف هارو از کجا میارید کسی که استراحت مطلق کرده و میگه مثبت شدم مطمین باش استراحتم نمیکرد مثبت میشد تازه میگفت با وجود مصرف استرادیول استراحت سمه منم ازچند روزیه پیاده روی دارم اصلللا هم نمیخوام استراحت کنم چون خونمم غلیظه میگفت شایدم به خاطره همون استراحت اونجوری شدی نمیخوام این بار ریسک کنم

دوستانی که توی سیکل انتقالن من از دکترم پرسیدم با قاطعیت گفت استراحت مطلق اصلا لازم نیست خانوم این ح ...

پروانه جان منم به این نتیجه شخصا رسیدم که بعد انتقال اتفاقا باید تحرک متعادل داشت. بخصوص ماها که قرص و دارو هم داریم. و بخصوص افرادی که ژن غلظت خون دارند مثل خودم...من بار سوم استراحت کمی داشتم و از روز دوم مهمون داشتیم. مسافرتم رفتم و ماشین سوار شدن و این داستانها...

منم به هرکس قراره انتقال بده پیشنهاد می دم از روز دوم یا سوم پیاده روی آرام داشته باشه تا نیم ساعت. فقط حرکات سریع و ناگهانی انجام نده همین.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت گلم شکر خدا خوبه  من جای دیگه سع تا اتتقال منفی داشتم ولی تو رویان بار اول مثبت شدم ول ...

این داروهارو ایمونولوژ داده بود بهتون عزیزم؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوستان کسب اطلاعی نداره ال ارژنین با متفورمین تداخل داره یه نه من این دوتا رو با هم میخورم

سلام پروانه جان اطلاعی ندارم اما سعی کن با فاصله یک ساعت بخوری تا خیالت راحت باشه . ان شالله دست پر میای عزیزم