2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بله درسته یعنی این دلیل مهمی که انتقال انجام نشه  برای شما مشکلتون حل شد اما عکس رنگی دادم گفت ...

از الان و تا انتقال بعدیت روزی دوتا وبتامین ای ۴۰۰ بخور

یه خانمی رو دیدم همین مشکل رو داشت و با ویتامین ای حل شدد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته یعنی این دلیل مهمی که انتقال انجام نشه  برای شما مشکلتون حل شد اما عکس رنگی دادم گفت ...

برا من تو سنو گفتن موكوزال مايع نبود فكر كنم فرق داره كه وقتي از دكتر پرسيدم گفت نه خوبه و مشكلي نداره. بعد از اون سنو دو ماه ديگه سنو داپلر دادم چيزي در اين مورد نگفتن. 

نه منم نميدونم فك نكنم چيز مهمي باااااشه ان شالله سه چهاروز ديگه تعداد جنيناتو ميگن هايپر شدي؟

نه خوبم گلم.قرار فریز کنن.بعد که پری شدم دارو شروع کنم بعد انتقال ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم اصلا تا حالا چنین چیزی نه داخل ایران و نه خارج ایران نشنیدم ساید اشتباه شنیدی

والا خودمم گیج شدم منشی برام فرستاد درمورد وضعیت تخمک.سرچ کردم یه چیزایی درمورد بلوغ وآماده شدن برای لقاح متوجه شدم.

چندروز طول کشید تاسقط بشه؟

بعد یه هفته با کلی طناب زدن و پیاده روی و دمنوش زعفرون افتادم به لکه بینی و خونریزی رفتم دکتر گفت اصلا چیزی دفع نشده که قرصا رو داد همون شب که سونوم کرد یه دردی گرفتم که داشتم میمردم یهو دفع شد ولی من بازم قرصا رو استفاده کردم بقایا نمونه که نموند خدا رو شکر تا دو روز خونریزی شدید داشتم بعدش فقط لک بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بسلامتي ان شالله😘💋اي جوووووونم ان شالله تو انتقال اولتون ختم ميشه به يدوقلوي سالم و صالح🥰🌹

ان شاءالله عزیزم با دعای شما.فقط یه مقدار کم خونی دارم دکترم امروز گفت نهایت تا دوماه دیگه انتقال میده.میگه سلامتیت مهمه برو پیش دکتر خون وضعیت طبیعی بشه با دارو یا هرچیزی. شما اگر تهران متخصص انکولوژی خوب میشناسین معرفی کنید  این چندسال صبر کردم این مدت هم روش.توکل به خدا.  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین   

سلام دخترا شبتون بخیر  

یه نکته به اطلاعاتتون اضافه کنید

.هرجا در مورد تخمک فاز ۱ یا فاز ۲ شنیدید.

منظورش اینکه وضعیت تخمکها عالیه تو فاز ۱ ولی فاز ۲ یعنی خیلی خیلی عالیه وآماده لقاح هستن.فاز ۱ رو به مدت چند ساعت یا تا فرداش نگه میدارن تا به مرحله بلوغ کامل برسه بعد لقاح انجام میدن.این بود کشفیات من  توکل به خدا