2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم انتقال دومم بود ولی بازم تپش قبل داشتم تا جواب آزمایش بیاد 😁 الآنم واسه جواب شما تپش گرفتم 🙈 ...

وااای عزیزم مرسی که اینقد همراهی میکنین فدای مهربونیاتون.🥰ان شاالله هر چی خیره🥰

سلام خانماشیاف فرتیژست خوبه یااکتوژست؟

فرقی نمیکنه عزیزم من اوایل فرتیژست استفاده میکردم بعد اکتوژست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به همه  سوال داشتم  اینکه چجوری برای ایمونولوز تو رویان وقت بگیرم اگر شماره ای دار ...

عزیزم فکر کنم از تو سایت میتونی نوبت بگیری

تا جایی که من میدونم رویان چسب رو قبول نداره 

بین بچه ها هم اکثر کسایی که چسب استفاده کرده بودن جنین رشد نکرده بوده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
جنین الان میخوام دومرحله ای انتقال بدم چهارشنبه دوتا 3روزه شنبه یکی 5روزه

عزیزم ان شاالله با دومرحله ای مثبت میشی منم بار آخر انتقالم دو مرحله ای بود مثبت شدم فقط استرس نداشته باش

عزیزدلم مبارکه ان شاالله سالم بغلش کنی همون ۵ روز دیگه برو واسه سونو ساک چند بود بتات؟

روز12رفتم581

بعد میگم اون گف 5روز بعد بیا نکنه تو این 5روز بتام بیاد پایین؟ خودشم گف تکرار نکن

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
دوستای مهربونم که در واقع باید بگم خانواده مجازی من که هیچ فرقی از لحاظ حس صمیمیت و مهربونی با خانوا ...

هانيل جون ضخامتت روز سونو انتقال يادته عزيزم؟

من رفتم سونو امروز ايندفعه استراديول خارجي خريده بودم ك بهتر باشه ولي ضخامتم روز ١٥ پريود ٧.٩ بود

قبلا ٨.٥ بود

ولي دكترم گف خوبه و ٥ شنبه انتقال ميده اول ميخواست بندازه شنبه٢٢ پريود ك گفتم زودتر بنداز

حالا ببينيم خدا چي ميخواد واسمون

راستي ميگم نميشه از امشب همون استراديول ايرانيمو بخورم؟

شايد بهترشد تا روز انتقال

هانيل جون ضخامتت روز سونو انتقال يادته عزيزم؟ من رفتم سونو امروز ايندفعه استراديول خارجي خريده بودم ...

روز انتقال ضخامتمو نگفت، آخرین بار همون روز ۱۰ سیکلم گفت ۷,۲ هست. نگران نباش عزیزم بالای ۶ رو میگن خوبه، من دفعه قبل که مثبت شد روز ۱۳ سیکلم ۶,۸ بود ضخامتم. اصلا استرس نداشته باش، همون داروهای قبلیتم ادامه بده تغییرش نده ممکنه اثر خوبی نداشته باشه.

ضخامت آندومتر هم از روزی که پروژسترون شروع میشه دیگه ثابت میمونه، برای شما هم خیلی خوبه ضخامتت ان شاالله که مامان میشی عزیز دلم 🌹🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم