2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان امروز پریود شدم دوشنبه میرم سونو برای شروع دارو انتقال برام دعا کنید خیلی به دعا نیاز دارم آدم هر چقدر هم قوی باشه تو این شرایط و این روزا خیلی ضعیف میشه دلم داره از غصه باد میکنه هر چی نزدیکتر میشه بیشتر میترسم از نتجیه اییه معلوم نیست چیه میترسم چون اطرافیان همه میدونن دارم درمان میکنم حس خیلی بدی دارم فشار خیلی زیادی رومه به دعا نیاز دارم و اینکه اگر توصیه ایی چیزی دارید در حقم لطف میکنید بهم بگید ممنون از همه ان شاء الله که همه دامنشون سبز شه و از این راه خلاص شیم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا به امید تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یه مدت این ذکر  میگم هر تعداد دوست داشتین بگیدحتی  تو نماز بعد رکوع وسجده هم میشه گفت بهتون آرامش میده.ذکر یونسیه هست.زمانیکه حضرت یونس تو دل نهنگ اسیرشد واز غم وتنهایی میگفت.خدا اندوه واضطراب از دلتون دور میکنه.فقط به چیزای خوب فکرکنید به بودنش به خریدکردن براش به هدیه هاش به خنده هاش  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  خدابه دلتون آرامش وشادی ببخشه دخترا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دوستای گلم جواب آزمایشم اومد.

به دعای خیر شما عدد بتام ۴۷۱ هست شکر خدا.

امروز روز ۱۳ انتقالمه، جنینم یدونه بلاست بود. تجربه ی شماها چجوری بوده؟ خوبه به نظرتون؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان امروز پریود شدم دوشنبه میرم سونو برای شروع دارو انتقال برام دعا کنید خیلی به دعا نیاز دا ...

عزیز دلمممم، الهی که همین انتقال مثبت میشی و خدا بهت به دوقلوی سالم و صالح عطا کنه، فقط تا میتونی آرامش داشته باش، ورزش روزانه تا روز انتقال مخصوصا ورزشهای لگنی و کگل داشته باش، طبعت هم متعادل نگه دار، الهی که خوش خبر برگردی گلم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اینه گلم، من روزی یدونه آخر شب می‌خوردم یه وقتایی هم یدونه ناشتا و یدونه آخر شب میخوردم، روزی ۲ تا ف ...

ممنونم عزیزم پس منم روزی دوتا میخورم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دارم دیوونه میشم آخه خیلی ها تو نت گفتن هیسترو درد داره به حدی که میمیری و زنده میشی من از وقتی وارد ...

برای من که اصلا درد نداشت ممکنه یکسری فیبروم زیاد داشته باشن درد داشته باشه .اگه برای شما فقط خراش باشه که اصلا درد نداره و بیهوش هستید و چیزی متوجه نمیشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واقعا هیسترو کلا ده دقیقه زمان میبره ؟ بیهوش میکنن دیگه 😭

پرستار بهم گفت ۱۰ دقیقه خود عمل بیشتر طول نمیکشه شایدم کمتر .حالا فرایند بیهوش شدن و بهوش امدن توی هر فردی متفاوته .من با بیهوشی انجام دادم ولی یکسری از دوستان بدون بیهوشی و توی مطب خود دکتر انجام دادن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستای گلم جواب آزمایشم اومد. به دعای خیر شما عدد بتام ۴۷۱ هست شکر خدا. امروز روز ۱۳ انتقالمه، جنی ...

ای جااااانم خیلی خیلی مبارکه انشاالله بسلامتی این چند ماهو بگذرونی خدا رو شکر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود