2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

ای جااااااااااانم

الهی شکر هانیل جان

الحمدالله،قدمش خیر باشه براتون،خدا خودش حافظ و نگه دار کوچولوت باشه🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جااااااااااانم الهی شکر هانیل جان الحمدالله،قدمش خیر باشه براتون،خدا خودش حافظ و نگه دار کوچولو ...

ممنونم عزیزم، حاجت روا باشید ان شاالله 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همه سه شنبه هفته ی جدید انتقال منه منی ک سه بار ای وی اف ناموفق داشتم منی ک حدود سی یا چهل ب ...

هدیه جون ان شاالله خوش خبر و حاجت روا برگردی این دفعه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان 

من تو دوره انتقال بودم که روز ۱۰ دوره ام رفتم برای سونو واژینال که تاریخ انتقال مشخص بشه که متاسفانه مایع رحمی زیاد داشتم و ۴ ۴ روز بعد هم رفتم بازم همین بود که کلا داروهامو قطع کردم و منتظر پریودی موندم و الان که پاک شدم فردا نوبت عکس رنگی دارم 

کسی آیا تجربه داره ؟ چرا اینقدر تو کارها باید گره بخوره درحالی که من اصلا اینطوری نبودم

دکترم میگه شاید از  لوله های رحمی وارد رحم میشه 

اخه مگه میشه 

اصلا این چی هست 😔😔😔😔😔😔

خیلییی ممنووونم بابت دعاهای قشنگتتت مامان مهربونم😍 خوشبخت و عاقبت بخیر باشید همیشه🙏🌹 آنا جان به ...

عزیزم من بی بی چکت رو ندیدم.... 

به نظرم اصلا به رنگش کاری نداشته باش.... 

به انرژی +ش فقط فکر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حتمااااا مثبت ميشي صلوات و قران نذر كن بگو خداياااااا اگه خيرو صلاحم به بارداري منو بخاطر گناهايي ك ...

ممنونم عزیز دلم چشم تا جایی که بتونم میخونم🙏🙏🙏🙏💜💜💜💜💜💐💐💐

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم 🤗🤗🤗🤗 با امید به خدا شروع کن..بسپار ب خودش...منتظر خبرهای خوب و عالی هستیم😍😍😍 خدا ...

فدات شم عزیز دلم 

مرسی از دعات 🙏🙏💜💐💐💐

عزیزم من بی بی چکت رو ندیدم....  به نظرم اصلا به رنگش کاری نداشته باش....  به انرژی +ش ف ...

سسلام آنا جون خوبین بانو

عزیزم ی سوال

شما اطلاعی در مورد آدنومیوز دارید؟؟

یک ماه پیش رفتم سونو بهم گفتن آدنومیوز دارم

گفتن احتمالا دلیل اون دو بار انتقال منفی هم همینه

البته تو شهر خودم رفتم سونو ...

تیر باید برم یزد برای انتقال آخرین جنین باقی مونده..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره عزیزم اصلا بهش فکر نکن اینهمه بچه ها کلا یه جنین تشکیل شدو با همون خدا براشون خواست و مامان شدن ...

فدات شم ایشاالله خداوندآخرین امیدمو ازم نگیره🙏🙏🥺🥺🥺🥺

سلام عزیز دلم حالت خوبه؟ از ته قلبم از خدا خواستم به آنچه که میخوای برسی عزیزم دل پدرو مادرت شاد بشه ...

الهی فدات شم مرسی عزیز دلم💐💐💐💐

خدا بهم رحم کنه 🥺🥺🥺🙏🙏🙏

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

مبارک باشه چ بی بی چک قشنگی 💐💐💐💐💐

خداوند حفظش کنه برات ایشاالله 🎁🎁🎁🎁

برای منم خیلی دعا کن عزیز دلم