2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
مبارکه عزیز دلمممم 🤩🤩🤩🤩💗💗 انشاالله با ی بتای عالی میای و ذوق زده مون میکنی بارداری خوب و راح ...

ممنون گلم، ان شاالله همگی حاجت روا بشین 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام ب همه سه شنبه هفته ی جدید انتقال منه

منی ک سه بار ای وی اف ناموفق داشتم منی ک حدود سی یا چهل بار راه تهرون رو تو سرما گرما حدود14ساعت با قطار اومدم اما خدا نخواست این سه بار بشه شوهرم با هردفه انتقال منفی دورازجون شبیه برادرمرده ها میشد

کسی چ میدونه من چی کشیدم

خسته ام 

منتظرم

امیددارم

حسم مخلوطی از امید وترسه

تورو به حضرت علی اصغر برای من دعاکنید

کی میدونه من چی کشیدم

چندبار اختلاف شدید تو زندگیمثم افتاد درحدی ک دیگه فکر طلاق بودم همش بخاطر بچه....

توروخدا منو یادتون نره اسم هدیه 😓😔

یا مشکل گشا دست منو بگیر بذاز تو دست یه نی نی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هانیل جون منم مثل شمام.چه قرصی میخوری برای پریودشدن؟؟واینکه چه مکمل هایی خوردی قبل از پانکچر؟؟

عزیزم من اغلب سیپروترون کامپاند میخوردم یه وقتایی هم از روز چهاردهم دوفاستون می‌خوردم تا پریود بشم.

قبل پانکچر چیز خاصی نخوردم چون تنبلی شدید داشتم دکترم گفت احتمال قوی هایپر میشی برای همین ترسیدم اوضاع بدتر بشه واسه همین هیچ کار خاصی نکردم .

عزیزم من اغلب سیپروترون کامپاند میخوردم یه وقتایی هم از روز چهاردهم دوفاستون می‌خوردم تا پریود بشم. ...

من دوفاستون میخورم واینکه منم مکملی قبل از پانکچر نخوردم همش فکرمیکنم جنینام شاید به این دلیل ضعیف باشن.واقعا این پریود نشدن خیلی بده کاش خدا هم بخواد وما به صورت طبیعی پریود بشیم😕

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام ب همه سه شنبه هفته ی جدید انتقال منه منی ک سه بار ای وی اف ناموفق داشتم منی ک حدود سی یا چهل ب ...

هدیه جانم، هدیه عزیزم، با همین دل شکسته و چشمای خیسم دعا میکنم خدا به کمتر از چشم بر هم زدنی اولاد سالم و صالح بهت هدیه بده مثل اسمت.

۱۰۰ تا صلوات نذر خانم ام البنین میکنم و به دستای بریده پسرش قسمش میدم تا پیش خدا شفاعتت بکنه تا اولاد سالم و صالح رو در تقدیرت قرار بده و زندگیت مثل عسل شیرین بشه.

خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم.

ذکر یا ودود هم در محبت بین زوجین بسیااااار تاثیرگذاره عزیزم زیاااااااااد این ذکر رو بگو

التماس دعا عزیز دلشکسته 🙏🌹⁦❤️⁩

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

مبارکت باشه خواهری انشالله به حق علی به حق فاطمه زهرا بارداری خوبی داشتی باشی و هم خودت هم فسقلت صحیح و سلامت باشید و نیازی به کمک هیچ کسی نداشته باشی فدای دل شکستت درکت میکنم با تمام وجودم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارکت باشه خواهری انشالله به حق علی به حق فاطمه زهرا بارداری خوبی داشتی باشی و هم خودت هم فسقلت صحی ...

دورت بگردم مهربونم، خیلی به یادت هستم، صبر تو در مصائب برام خیلییییی ارزشمند و قابل احترامه، روح برادرت شاد و جای فرزندت هم خیلییییی زود سبز بشه دوباره عزیز دلم. ممنون از همراهی و همدردیت، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 🙏🌹

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

مبارکه عزیزم ان شالله صحیح و سالم بغلش کنی خوشحالیتو با چیزهای الکی بهم نریز برا منم بوده اینقدر اذیت کردن چون جای ما نیستن و نمیخوان درک کنن همه اینا میگذره

خدایا شکرت
من دوفاستون میخورم واینکه منم مکملی قبل از پانکچر نخوردم همش فکرمیکنم جنینام شاید به این دلیل ضعیف ب ...

نه گلم منم هیچی نخوردم قبل پانکچر ولی شکر خدا جنینام خوب بودن، نگران نباش عزیزم فقط شیرینیجات اصلاااااااا نخور، این اصلا که میگم به معنای واقعیه ها، فقطططط عسل و خرما همین دیگه هیچ مواد غذایی شکر داری نخور اصلا.

مبارکه عزیزم ان شالله صحیح و سالم بغلش کنی خوشحالیتو با چیزهای الکی بهم نریز برا منم بوده اینقدر اذی ...

ممنونم عزیز دلم، درست میگی همین الانشم پشیمونم چرا انقدر گریه کردم 🙁 اما خب آدمیزاده دیگه... ان شاالله سر موقع یه زایمان راحت و عااااالی و سلامت داشته باشی گلم، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 🙏⁦❤️⁩

التماس دعا مامان خانم

خیلییی ممنووونم بابت دعاهای قشنگتتت مامان مهربونم😍 خوشبخت و عاقبت بخیر باشید همیشه🙏🌹 آنا جان به ...

بتا بالای ۱۵۰۰ داری . خیالت راحت 😍 من بتای ۲۲۰۰ داشتم همینطور پر رنگ بود

خدایا شکرت
دورت بگردم مهربونم، خیلی به یادت هستم، صبر تو در مصائب برام خیلییییی ارزشمند و قابل احترامه، روح برا ...

عزیزمیییییی. ممنونم 🥺گلم خدا عزیراتون رو براتون حفظ کنه.

فدای شما همچنین ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بتا بالای ۱۵۰۰ داری . خیالت راحت 😍 من بتای ۲۲۰۰ داشتم همینطور پر رنگ بود

واااای خدا کنه 😍😍😍 خدا از دهنت بشنوه که نفست حقه عزیز دلممممم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩💋💋💋

سلام هیوا جان خوبی  گل پسری خوبه ؟ آخرین بار وزن نینی چند بود ؟ تصمیم گرفتی کدوم بیمارستان بر ...

سلام عزیزم قربونت ما خوبیم تو خوبی دخمل خوشکلت خوبه؟ 

اخرین بار ۲۸ هفته ۱ روز رفتم ۱۲۰۰ بود الان این هفته وقت سونو دارم ببینم چند شده خداکنه به۲ رسیده باشه (میشم ۳۴ هفته و ۳ روز) بیمارستان هم گاندی یا آرمان 

حدیدا خیلی دارن از گاندی بد میگن اما انا جون تجربه خوبی داشت توو عید از بیمارستان . شما چطور؟؟