2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اخه واسه شما رفرنسش تا ١٠ بوده يكم بالاتر بوده حالا من شايد فردا باز ي ازمايشمو تكرار كنم ببينم چي ...

پروژسترون رو از روز سیزده یا چهارده شروع میکنن، الان ز بزن ماما به دکترت بگه که اگه اوکی بود برای شروع پروژسترون دیر نشه، اینهمه دارو خوردی تا الان حیفه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر طبعت گرمه یکم با احتیاط مصرف کن، سیاهدونه هم باید نیمکوب بشه یا داخل دهان خودت بجوی کامل، ...

فدات عزیزم من طبعم شدیئییید سرده میدونمم رحمم سرده اصلا مزه ی سیاهدونه رو ندوست به نظرت تناسبش چند باشه خوبه 

دوستاني كه انتقال دادن و مثبتن تواون ١٤ روز بعد انتقال رژيم غذايي خاصي داشتيد؟ من سري پيش فقط سوپ خوردم

ميوه اينا چي ميخورين اخه ميگن نه سردي بخورين نه گرمي چي ميشه خوب؟؟

سبزي چي؟قاعده اور نيس

دوستاني كه انتقال دادن و مثبتن تواون ١٤ روز بعد انتقال رژيم غذايي خاصي داشتيد؟ من سري پيش فقط سوپ خو ...

عزیزم والله من همه چیز خوردم سری پیش اصلا رعایت نکردم فقط صبح انتقال کله پا چه خوردم نهارشم سیب زمینی مثبتم شدم 

دوستاني كه انتقال دادن و مثبتن تواون ١٤ روز بعد انتقال رژيم غذايي خاصي داشتيد؟ من سري پيش فقط سوپ خو ...

عزیزم هر چی تو حالت عادی میخوری و به بدند میسازه بخور.... 

نه بابا سبزی چرا قاعده آور باشه مگه شما سبزی میخورین چی میشه؟ 

میوه هم هر چی مناسب طبعتونه بخورین مثلا من چون طبعم سرد بود چه قبل انتقال چه بعد انتقال فقط میوه های با طبع گرم میخوردم....

تو سایت طبایع دات آی آی سرچ میکردم طبع هر چیزی رو نمیدونستم چک میکردم.... 

خلاصه از کسی تقلید نکن ببین چیا برات خوبه اونو بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هر چی تو حالت عادی میخوری و به بدند میسازه بخور....  نه بابا سبزی چرا قاعده آور باشه مگه ...

سلام انا جون من طبعم سرده سیاهدانه رو نکوبم با عسل بخورم به نظرت خوبه من میخوام این بیست روز مونده به انتقالم حرکات یوگای خونرسانی به رحمو انجام بدم به نظرت خوبه

سلام انا جون من طبعم سرده سیاهدانه رو نکوبم با عسل بخورم به نظرت خوبه من میخوام این بیست روز مونده ب ...

عزیزم میتونی بخوری اما من شخصا تو سیکل خیلی چیزای گرم در حد سیاهدونه نخوردم.... 

یعنی مواد غذایی و میوه و سبزیجات با طبع گرم خوردم اما تو خود سیکل سیاهدونه یا دونه های گرم و دمکردنی و جوشونده و..... نخوردم... 

تنها چیزی که خوردم پنیرک بود که اونم طبع معتدلی داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والله من همه چیز خوردم سری پیش اصلا رعایت نکردم فقط صبح انتقال کله پا چه خوردم نهارشم سیب زمین ...

خيلي ممنونم من اونسري١٤ روز ناهار و شام سوپ خوردم

اينسريم ميخاستم همين كارو كنم هي مامانم ميگه نه اينو ميخوري اونو ميخوري داره وسوسم ميكنه😑

سلام دوستان من میخوام سیاهدانه رو نکوبم و با عسل صبح ها بخورم پرولاکتین ندارم به نظرتون ظرر نداره

منم بعضی وقتا میخورم‌اما نمیکوبم‌ ، فکر نکنم فرقی داشته باشه زیر دندون له میشه دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من ١٣ سيكلمه واسه انتقال ديروز رفتم سونو انتقال چون تب داشتم و مريض بودم سونوم نكردن گفتن او ...

@تورك_آنا

عزيزم ميشه شما هم نظرتو بگي بهم؟

اخه چون تجربتون خيلي بالاس ميخوام بدونم🙏❤️

فدات عزیزم من طبعم شدیئییید سرده میدونمم رحمم سرده اصلا مزه ی سیاهدونه رو ندوست به نظرت تناسبش چند ب ...

خب پس خوبه برات . ناشتا یه ق چایخوری سیاهدانه با یه ق چایخوری عسل مخلوط کن بخور.

اگه مزه شو دوست نداری سیاهدانه رو نیمکوب کن با عسل قاطی کن قورت بده اینجوری دیگه مجبوری نیستی بجوی که مزشو حس کنی، فقط نباید نیمکوب شده نگه داری هر روز تازه بکوب بخور.

بی ی چک نزدی؟ به نظرم نشون بده لان

گذاشتم یهو شنبه جواب آزمایش هرچی شد بیام بگم، توکل به خدا و با دعای خیر شما دوستای گلم ان شاالله که خوش خبر میام 🙏🌹