2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
از شانس دكتر لاهوتي هم نيس بايد با عليرضايي برم سونو انتقال نميتونمم بهش توضيح بدم چون دكتر خودم نيس ...

حالا تو توضیحاتتو بده شاید خودش لازم بدونه، بگو قبلا بهت داده بودن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
پج استرادیول چیه؟ استرادیول قرصشو روزی چند تا داری

قرصش روزی ۴ تا

پچ استرادیول یه برچسبه میزنی به بازو ۲۴ ساعت میمونه دارو از اون طریق جذب میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من ابن سینام

عزیزم منم ابن سینام اونوقت نمیدونم کی پریود میشم امروزم یکم درد دارم دو روزم ک تعطیلیه موندم چجوری ب دکتر برسم دکترم هم روزای فرده میترسم یه جوری پریود بشم نتونم برم دکتر 

از روز اول تا سوم پریودی باید برم دیگه درسته بعد مثلا اگه چهارشنبه بشه روزه سوم پریودیم با یه دکتر دیگه برم ب نظرت

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
پروژسترون خودش همینه منم که میخوردم هنوز تموم نشده خونریزی پیدا میکردم.اصلا قرص خیلی بدیه هیچوقت روم ...

منان جان خونریزیت اوایل زیاد بود یا کم؟

ماله من یه ذره دیشب پدم رو کثیف کرد امروز خیلی کمتره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستای عزیزم ،من تازه این تاپیکو پیدا کردم،ممنون میشم منم راهنمایی کنین کسی بوده ابن سینا ای وی ...

من پانکچر شدم این ماهم انتقال دارم

من پانکچر شدم این ماهم انتقال دارم

انشالله ک نتیجه بگیرین عزیزم 🤲💚 چقد طول کشید پروسه ؟ و تحت نظر کدوم دکتری گلم ؟ راضی هستی از دکترت 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
من که نمیتونم تحمل کنم نگم حتما میگم فقط شماها رو دارم باید یه جور خوشحالی یا خدایی نکرده ناراحتیم خ ...

ان شاالله ان شاالله ک بحق این ماه عظیم و مبارک خوش خبر میاین 😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
👌👌من چون میترسیدم سینافکت کم بیارم .خیلی سختگیرانه هواگیری میکردم 😁

اتفاقامنم میترسم کم بیاد.کم نیاوردین؟برای من دوتاشیشه ست برای۱۶روز.نمیدونم روزی ک بایدبرم میرکزهم بایدبزنم؟

قرصش روزی ۴ تا پچ استرادیول یه برچسبه میزنی به بازو ۲۴ ساعت میمونه دارو از اون طریق جذب میشه.

پچ رو اونجا خودشون میزنن یا میشه خودمون بگیریم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله ک نتیجه بگیرین عزیزم 🤲💚 چقد طول کشید پروسه ؟ و تحت نظر کدوم دکتری گلم ؟ راضی هستی از دکترت ...

مرسی عزیزم ان شاالله که همه دامنشون سبز شه 

من قبل از ای وی اف دوبار ای یو ای کردم 

بعدش هم ک. رفتم دکتر برا ای وی یه ماه قبلش رفتم یه سری آزمایش و اینا دادم البته قبل از اون  بیشتر ازمایشا رو داده بودم اگه لازم باشه عکس رنگی رو هم  میخوان 

ماهه بعد دارو ها رو بم دادن چار بار میرفتم دکتر برا سونو چک فولیکولا بعدش عمل پانکچر و چون هایپر شدم اون ماه  انتقال ندادن قبل عید پانکچر شدم بهمن دیگه افتادم تعطیلات عید  بعد تعطیلات هم رفتم برای شروع سیکل انتقال 

دکترم افسانه شه بخشه منکه ازش راضی ام درصد مثبتیش هم بالاس از هر کی هم پرسیدم تاییدش کردن 

کلا وارده پروسه بشی کلی فاکتور هست ک ممکنه طولانی تر بشه ولی خوب باید صبور باشی

میگم الان خونتون مرتبه؟

آره عزیزم من حتی عیدم خونه تکونیمو انجام دادم ولی دیگه نه مثل هرسالا اکثر کارارو شوهرم میکنه الانم تمیزکاری وجمع وجور کردن خیلی کمک میکنه خودش خونه بودنی 

تحمل نامرتبی رو ندارم یکم نامرتب بودنی خودم پامیشم دست به کار میشم بدون اینکه به شوهرم بگم دیگه میبینه اینجوریم جلو جلو انجام میده تا الانم یه روز نشده مامانم بیاد برام کاری بکنه یا غذایی چیزی بیاره برام اول وآخر خودمو شوهرم هستیم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
جنین بلاست کی خودشو نشون میده؟کسی بوده جنینش بلاست باشه بی بی چکش از کی مثبت شد

من روز ۱۱ اننقال بیبی چک زدم منفی شد فکر کردم حامله نیستم دیگه...جالبش این بود که سه قلو بودن نینیام

اصلا عجله نکن تا روز ۱۲ به نظرم صبر کن،، انشاالله که مثبتی...