2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروزاون کاروکردم یذره بیشترکشیدم ولی آوردم بیرون هواگیری کردم.

👌👌من چون میترسیدم سینافکت کم بیارم .خیلی سختگیرانه هواگیری میکردم 😁

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هانيل جون شما داروهاتون چيه؟ انوكسا هم داري؟ پردنيزلون چطور؟؟

داروهای استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژسترون، آنوکسا، فولیک اسید، دی۳، آ اس آ

نه پردنیزولون ندارم عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
داروهای استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژسترون، آنوکسا، فولیک اسید، دی۳، آ اس آ نه پردنیزولون ندار ...

منم همينا فقط قرص استراديول مصرف ميكنم جاي پچ

ولي يادمه ٢ سال پيش ك بار دارشدم با اي يو اي بهم پردنيزلون هم داده بود 

كلا هم انقد ك اين چند وقته ب خودم رسيدم و ويتامين خوردم اصلا مريض نشدم ميگم نكنه ايمنيم رفته باشه بالا😅

داروهای استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژسترون، آنوکسا، فولیک اسید، دی۳، آ اس آ نه پردنیزولون ندار ...

از شانس دكتر لاهوتي هم نيس بايد با عليرضايي برم سونو انتقال نميتونمم بهش توضيح بدم چون دكتر خودم نيس قبول نميكنه

ولي واسه انتقالم هست خود لاهوتي 

خب پس تا الان ۳ نفر دقیقا با هم هستیم و شنبه باید آزمایش بدیم، الهی که همگی خوش خبر برگردیم. 🙏🌹

ان شاالله هر سه نفرتونم مثبت میشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به امید خدا انشالله ک نتیجه بگیری 😊🤲 کلن چقد طول کشید از زمانی ک واردسیکل شدی تا الان ؟؟ من یک سال ...

والله بستگی به بدنت داره های.ر بشی فاصله زیاد میوفته اگرم هایپر نشی کلا یه ماه میری ازمایش اینا میدی سیکل بعدیت برات شروع میکنن ۵۰ روزی طول میکشه من هم هایپر میشم چون پلی کیستیکم همم تیروییدم همیشه نرمال نیست عقب میوفته خیلی طولانی شده سیکلامم بلنده همیشه والله دکترم امار مثبتیش خیلی بالایه ولی جدیدا سرش خیلی شلوغه زیاد توجه نمیکنه شایدم شانسه منه دکتر محمدزادم خیلی تع ریفشو شنیدم معترفم خوبه

منم همينا فقط قرص استراديول مصرف ميكنم جاي پچ ولي يادمه ٢ سال پيش ك بار دارشدم با اي يو اي بهم ...

نگران نباش عزیزم ایمنی بدن نسبت به بیماریها با پس زدم جنین فرق داره، اتفاقا خیلی خوبه که مریض نشدی و خودتو تقویت کردی 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
پیش عارفی؟؟؟

به سلامتی انتقال دادی .ان شاالله که مثبت بشی و دوهفته دیگه خبر باردار بودنت رو بهمون بگی 🙏🏻🙏🏻🌷🌷