2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم اصلا دنبال علائم نباش من روزای انتقال وحتی بارداریمم کوچکترین علائمی نداشتم سری اولم منفی شدم ...

عزیزم واقعا راس میگی؟منم امروز روز8 انتقال هستم کوچکترین علامتی ندارم دفعه قبل روزای7و8 لک دیدم ولی منفی شدم ولی ایندفعه هیچی ندارم دیگه جنینم ندارم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام دوستان من دیروز انتقال جنین داشتم دو تا بلاست برام انتقال دادن برام دعا کنین 

انشالله که مثبت بشی عزیزم منم یدونه بلاست انتقال دادم روز8هستم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واقعا راس میگی؟منم امروز روز8 انتقال هستم کوچکترین علامتی ندارم دفعه قبل روزای7و8 لک دیدم ولی ...

آره عزیزم بخدا کوچکترین علائمی نداشتم حتی علائم داروها که بعضیها داشتن نداشتم چون مثل دفعه اولم بودم همش میگفتم این دفعه هم منفیم پس چقدر میومدم تو تاپیک ناله میکردم که هیچ علائمی ندارم من که نگو ربطی نداشته بدن با بدن فرق میکنه عزیزدلم

من کلا بدنم فرق میکنه نسبت به دارو واکنش منفی نداره زیاد من الان چندماهه انوکسا دورنافی میزنم ولی تاحالا درد وکبودی نداشتم همچنان دارم همون جا ادامه میدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم واقعا راس میگی؟منم امروز روز8 انتقال هستم کوچکترین علامتی ندارم دفعه قبل روزای7و8 لک دیدم ولی ...

انشاءالله که به حق باب الحوائج عیدیتو میگیری با یه بتای خوشگل یه نی نی سالم وصالح عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاءالله که به حق باب الحوائج عیدیتو میگیری با یه بتای خوشگل یه نی نی سالم وصالح عزیزدلم

عزیزم تو بارداری خدا صداتو  زودتر میشنوه میشه واسه منم دعا کنی؟چون دیگه جنین ندارم ذخیرمم خیلی کمه

عزیزم تو بارداری خدا صداتو  زودتر میشنوه میشه واسه منم دعا کنی؟چون دیگه جنین ندارم ذخیرمم خیلی ...

فدات بشم حتما دعاگوت هستم به شرط لیاقت 

بخدا هرلحظه به یاد چشم انتظارا هستم هرلحظه اشک چشمم روونه براشون چون میدونم چی میکشن انشاءالله چندروز دیگه با جواب آزمایشت خوشحالمون میکنی به حق ۶ ماهه کربلا

فدات بشم حتما دعاگوت هستم به شرط لیاقت  بخدا هرلحظه به یاد چشم انتظارا هستم هرلحظه اشک چشمم رو ...

مرسی عزیزم قربون دل پاکت  بشم

تو حتی درد سینه هم نداشتی؟من هر روزصبح  پا میشم سینه هامو چک میکنم میبینم هیچی نیس دنیا رو سرم آوار میشه البته من دفعه قبل خارج رحمی بودم اما با بتای1600 بازم سینه درد نداشتم

مرسی عزیزم قربون دل پاکت  بشم تو حتی درد سینه هم نداشتی؟من هر روزصبح  پا میشم سینه هامو چ ...

نه اصلا منم هرروز چک میکردم ولی کاملا عادی بود مثل همیشه 

انشاءالله دیگه هیچوقت اون خاطره تلخ برات تکرار نمیشه من مطمئنم مثبتی با نی نی داخل رحم

نه اصلا منم هرروز چک میکردم ولی کاملا عادی بود مثل همیشه  انشاءالله دیگه هیچوقت اون خاطره تلخ ...

تو کامل استراحت میکردی؟

تو کامل استراحت میکردی؟

نه عزیزم استراحت به اون صورت نداشتم

انتقال اولم کل ۱۶ روزو استراحت مطلق کردم انگار زاییده بودم ولی سر دومی نه زیاد تونستم از لحاظ تغذیه وورزش رعایت کنم نه استراحت تو دوران انتقالم ۳ روز پشت سرهم مهمون داشتم صبح تا شب سرپا بودم روزای دیگه هم کارای روزمره 

انتقالم موقع اربعین بود نذر داشتم کجا تا کجارو با شوهرم پیاده رفتیم که نذرمو ادا کنم اول وآخر فقط خواست خدا دوست خوبم همه اینا بهانس 

بله واقعا همین طور است خدا شاهده بعضا پیش اومده فقط میخام روز  رو شب کنم خدا منو ببخشه ناشکر نی ...

عزیزم منم دو بار بخاطر لکه بینی و یک بار بخاطر مسافرت دکترم سیکل انتقالم کنسل شد، فکر کن تا وسط راه رفتم بعد یهو کنسل شد، یکم ناراحت میشدم اما واقعا نه خیلی. چون چیزی نبود که دست من باشه، بعدش هم که انجام شد افت بتا داشتم و اصلا به تشکیل ساک حاملگی نرسید.

همش با خودم میگم حتما باید این مسیرو میرفتم، حتما لازم بوده بدنم این دوران رو طی کنه، الان که دوباره انتقال دادم خدا رو هزار مرتبه شکر خیلی حس بهتری دارم، ان شاالله که برای شما همینطور باشه و با همین دوره که انتقال بدی مامان نی نی های خوشگل و سالم و صالح بشی توکل بر خدا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم دو بار بخاطر لکه بینی و یک بار بخاطر مسافرت دکترم سیکل انتقالم کنسل شد، فکر کن تا وسط راه ...

الهی آمین برای شما هم همین طور امیدوارم اینبار صاحب یه دوقلوی ناز بشی و فقط به این روزا بخندی عزیزم.

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، الهی که به حق محسن زهرا همین ماه مامان بشی با فرزند سالم و ...

ممنونم عزیزم انشالا همه عزیزانی که در این راه هستن موفق بشن و طعم مادر شدن رو بچشن