2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
@alaae         @مامانو_سوفی        @داداشمممم &nb ...

سلام عزیزم بخدا اشک در چشمانم حلقه بست الهی آمین الهی شما هم اینبار دست پر باشید و برکت الهی شامل حال شما و ما منتظران شود به حق این شب .براتون دعا کردم با یک بنای عالی  خوشحال مون کنی عزیزم

اره بعد آمپول حرکاتش کم میشه ولی وقتی چیز شیرین یا غذا خوردی حتما باید ۴ تا حرکتو تو ی ساعت داشته با ...

سارادلارام جان خوبین؟دختر نازتون خوبه 😍😍 حالتون بهتر شده ان شالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس جنبه درمانی داره مصرف ال دی تون .من فکر کردم خودتون میخواین مصرف کنین برای انتقال گفتم که بدونین ...

امیدوارم که اینبار مثبت بشیم والا در این مسیر فقط به مشکلات جسمی روحی اضافه شده امیدوارم اینبار همه مثبت بشیم

امیدوارم که اینبار مثبت بشیم والا در این مسیر فقط به مشکلات جسمی روحی اضافه شده امیدوارم اینبار همه ...

ان شاالله .الهی آمین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.واقعا من که افسردگی گرفتم حوصله هیچ کس و هیچ چیزی رو ندارم زندگیم رو کاملا بی هدفانه جلو میبرم روزام رو بدون انجام کوچکترین کار مفیدی میگذرونم .خودم رو جلوی خانواده ام خوشحال نشون میدم و عادی رفتار میکنم ولی غم هزار عالم رو دلمه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم بخدا اشک در چشمانم حلقه بست الهی آمین الهی شما هم اینبار دست پر باشید و برکت الهی شامل حا ...

الهی عزیزم، اسمت یادم بود ولی املای اسمتو اشتباه نوشتم 😁

الهی که حاجت دلت با حکمت خدا یکی بشه گلم، ممنونم از دعای خیرت 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سارادلارام جان خوبین؟دختر نازتون خوبه 😍😍 حالتون بهتر شده ان شالله  

قربونت برم ممنونم عزیزدلم خوبه شکر خدا😍 کولیک داره یخورده گریه میکنه منم خوبم آره بهتر شدم

مرسی از احوالپرسیت عزیزم😘😘😘 شما چخبر؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@alaae         @مامانو_سوفی        @داداشمممم &nb ...

مرسی عزیزم فدای مهربونیت انشاللله با جواب بتای تپلت تاپیکو میترکونی من به دعا دیگران برای خودم خییییلی اعتقاد دارم یه جورای دلمو قرص میکنه

قربونت برم ممنونم عزیزدلم خوبه شکر خدا😍 کولیک داره یخورده گریه میکنه منم خوبم آره بهتر شدم مرسی از ...

خدا رو شکر که بهتر شدین 😍😍عزیزمم ان شالله کولیکش خیلی زود خوب میشه 😍😍سلامتی خبر خاصی نیست .روزهام رو میگذرونم 🙂 

خانوما من امپول بوسرلینو همسرم برام میزنه.گفتن تاخط۵۰سرنگ انسولین.تاخط ۵۰ک میکشیم هواگیری که میکنیم ...

من خودم مثلا برای سینافکتم بیشتر از ۵۰ خط پرمیکردم و داخل خود ویالش هواگیری و خالی میکردم 

اره بعد آمپول حرکاتش کم میشه ولی وقتی چیز شیرین یا غذا خوردی حتما باید ۴ تا حرکتو تو ی ساعت داشته با ...

آره عزیزم اون حرکاتو داره 

۳۴ هفته و۵ روزم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان...حرکات جنین از کی احساس میشه؟ توی هفته ی شونزدهم هستم چیزی حس نمیکنم..کم کم دارم نگران ...

نگران نباش عزیزم حالا زوده تا ۲۴ هفتگی میگن وقت هست برا حرکات جنین بازم آدم با آدم فرق میکنه موقعیت جفتم مهمه من جفتم خلفیه حرکاتشو از ۲۱ هفته به بعد متوجه شدم اوایل ریز بعد دیگه کامل 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍