2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم . خب خدارو شکر . آره این انقباضها طبیعیه .‌من حتی هفته ی ۳۷ و ۳۸ دردم داشتم که باز ...

آره عزیزم گفته ۱ تا ۵ خرداد زایمانمه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببخشید انا جون برایه ازمایش ایمنی انعقادی شرایط خاصی لازم هست

عزیزم برا ایمنیا نمیدونم دقیق.... 

فکر کنم همون پردنیزولون و امثالهم احتمالا نباید تو این یکی دو هفته استفاده شده باشه.... 

برا انعقادیام آسپرین و انوکسان و... 

روز قبل انعقادیام گوشت نخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@ماشالا     سلام عزیزم خوبی؟رفتی دکتر؟

سلام عزیزدلم خوبم بخوبیت آره رفتم هم nst گرفتن هم سونو خداروشکر همه چی خوب بود امروزم دوباره راهی بیمارستان شدم بخاطر دردای پریودی ودلپیچه و حالت تهوع دوباره nst گرفتن گفتن مشکلی نیست امروز برام آمپول ریه هم زدن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا رو شکر که خوبی عزیزم، ان شاالله این دو سه هفته هم به سلامت طی می‌کنی و یه زایمان راااااحت و عالی ...

فدات بشم انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم 

الهی که به حق باب الحوائج چندروز دیگه با بی بی چک مثبتت خوشحالمون میکنی و۸ ماه دیگه دردونه اتو میگیری بغلت صحیح وسالم

خدا رو شکر ان شالله این چند وقت باقی مانده بسلامتی بگذره 

انشاءالله برا همگیمون شوره جونم

سلام عزیزدلم خوبم بخوبیت آره رفتم هم nst گرفتن هم سونو خداروشکر همه چی خوب بود امروزم دوباره راهی بی ...

سلام ماشالله جونم شکر خدا تیکرت داره به اخر میرسه انشالله به حق این ماه عزیز سالم نینیمونو بغل کنی برام دعا کن عزیزم محتاجم به دعای شما دوستان میگن سره زایمان دعا خیییلی براورده میشه 

خدا رو شکر 🙏🏻🙏🏻 به یادتون بودم .ان شاالله به سلامتی بقیه روزها رو هم میگذرونید 😍😍

فدای لطف ومحبتت بشم من انشاءالله به حق باب الحوائج این روزا خیلی زود قسمتِ خودت 

سلام ماشالله جونم شکر خدا تیکرت داره به اخر میرسه انشالله به حق این ماه عزیز سالم نینیمونو بغل کنی ب ...

سلام عزیزدلم خداشاهده هرلحظه به یاد همتون هستم چشم به شرط لیاقت حتما دعاگوتون هستم انشاءالله به حق ۶ ماهه کربلا خیلی زود صاحب یه پسر سالم وصالح میشی عزیزم

خدارو شکر.منم دیروز همش به یادت بودم ولی بلد نبودم صدات کنم.،،🙂

عزیزدلمی فدای لطف ومحبتت بشم عزیزم

اااای جاااانم. ان شاالله ب سلامتی😍😍

سلامت باشی دورت بگردم انشاءالله خیلی خیلی زود این روزا قسمت خودت لذت ببری از یه بارداری راحت وبی دردسر آلا جونم

سلام به همه عزیزان من متوجه نشدم اینجا چیه 

سلام عزیزم از عنوان تاپیک معلومه بچه هایی که مشکل بارداری دارن ومیخان با میکرو یا آی وی اف باردار شن اینجا جمعا اطلاعات وتجربیاتشونو در اختیار هم قرار میدن 

صفحات اول تاپیکو یه سر بزن کامل بخون استارتر تاپیک اطلاعات خیلی خوبی گذاشته سوالی هم بود از بچه ها بپرسی با صبر وحوصله جوابتو میدن تا جایی که بدونن

فدای لطف ومحبتت بشم من انشاءالله به حق باب الحوائج این روزا خیلی زود قسمتِ خودت 

قربونتون برم.ممنونم امیدوارم 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...