2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دکترم به من آموکسی داد 250بعدش نگفت آز بده.

بمنم نگفت ولی من انقد فکرو خیالم زیاده خودم ازمایشو تکرار کردم تا خیالم راحت بشه.

الان قند رو تکرار نکردم همش فکرم پیش قندمه.

برای من اوکی شده بود.

ولی تو علایم داری

مثلا خارش و سوزش ادرار .درد قسمت بالای واژن بعد ادرار 

😉

همون نگه میداره بعد تزریق میکنه لاغر نیستم ببخشید اینکه ترشح دارم اینم طبیعیه؟؟؟فقط ترشح دارما خارش ...

ترشح بی رنگ و شفاف 

یا سفید ؟

دکترم گفت هر ترشحی طبیعیه مگر اینکه خارش و سوزش و بو دار باشه.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمنم نگفت ولی من انقد فکرو خیالم زیاده خودم ازمایشو تکرار کردم تا خیالم راحت بشه. الان قند رو تکرار ...

درد بالای واژن ندارم.فقط لبه ها یکم سوزش داره.حالا بهش پیام دادم.ببینم چی میگه.قبلنا این جور میشدم با پماد خوب میشدم ولی الان نمی‌دونم میتونم استفاده کنم یانه

سفیده بو خارش و سوزش نداره

منم الان ترشحات سفید رو دارم

قبل بارداری یبار منو معاینه کرد و گفت ترشحات سفید داری و گفت قارچی هست.

فک کنم لاکتوفم داد قبل بارداری.

ولی من همیشه این ترشحات رو دارم .

الانم دارم.

😉

منم تصمیم دارن این بار اصلا بهش فکر نکنم استراحتم نمیکنم منتظرم ببینم جواب از شما چی میشه مطمینم مثب ...

تمام پزشکان استراحت نسبی توصیه میکنن یعنی همون در حد کارای سبک روزمره، خیلی ها حتی بعدش سر کار هم میرن، کلا باید خون جریان داشته باشه، هم برای اینکه لخته نشه هم اینکه به رحم خون و اکسیژن کافی برسه تا جنین بتونه لانه گزینی بکنه، استراحت مطلق شانس لانه گزینی رو یکمی پایین میاره، کار زیاد و سنگین هم همینطور، کلا همیشه برای همه چیز اعتدال خوبه، ان شاالله زودی دامنت سبز شه عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ببخشید جای امپولای پروژسترون کبود شه طبیعیه؟؟؟شوهرم میزنه برام امروز دیدم چند جاش یه ذره کبودی ...

بعضی وقتها شانسی روی مویرگ زده میشه اونها کبود میشن

اثر آمپول همونه نگران نباش فقط بیشتر درد میگیره متاسفانه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام ی سوال داشتم Apca من ۹ بود سه بار لنفوسیت تراپی کردم

چنتا از cd مارکرهام هم یکم مشکل داشتن

دکتر گفته بود باید سرم بزنم

حالا ی سرمی که توش چنتا دارو میزنه رو بهم زده و بجز اون هیچ کاری نکردم، گفت سرمivig پیدا نمیشه اینم همون کارو میکنه

شنبه هم انتقال دارم واسه ivf، کسی بوده سرم دیگه ای بجای ivig بزنه؟ با این مشکلا نباید قرص یا امپول دیگه ای استفاده کرد؟