2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045852 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شروین جان شما قبل انتقال قند و شیرینی و ... سردی رو حذف کرده بودی ؟

اره.حذف کردم.حتی بستنی.

الان انقد دلم میخادا☺️

مثلا خیار و هندونه نمیخوردم.

ولی نمیگم کامل نمیشه رعایت کردا

بنظرم پیاده روی و اگر حوصلت بکشه باشگاه.

مثلا اگه بتونی سه کیلو کم کنی دیگه عالیه

۵ کیلو که کم کنی خودت طبیعی باردار میشی.

😉

شروین جان شما قبل انتقال قند و شیرینی و ... سردی رو حذف کرده بودی ؟

ولی من اطرافم دیدم مثلا طرف یه لیوان چایی رو با ۵ یا ۶ تا قند میخوره.یعنی قند رو بادندونش له میکنه.بعد با چاقی و تنبلی تخمدان  بچه سومشو ناخاسته حامله شده.فست فود و شیرینی هم که میخورد.

عوضش من چای رو بدون قند میخوردم

😉

ولی من اطرافم دیدم مثلا طرف یه لیوان چایی رو با ۵ یا ۶ تا قند میخوره.یعنی قند رو بادندونش له میکنه.ب ...

منم اهل قند نیستم بیشتر خرما میخورم ‌ ولی این ماه رمضان چند بار زولبیا بامیه و شیرینی گرفتم 

دیگه نمیخورم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی که گفتی . چند وقت قبل انتقال رعایت کردی ؟

۶ ماه شاید

۳ ماه اخر جدی تر بود

از بچه های اینجا یاد گرفته بودم

ولی دوماه اخر پیاده روی روزی یه ساعت رو داشتم.

شربت عسل و تخم شربتی میخوردم.ارده 

رازیانه هم خارج از سیکل انتقال  دم کردم.با هل و زنجبیل و دارچین 

😉

منم اهل قند نیستم بیشتر خرما میخورم ‌ ولی این ماه رمضان چند بار زولبیا بامیه و شیرینی گرفتم  د ...

من اهل شیرینی بودم.ولی این پردنیزول اوایل بارداری قندمو برد بالا.الان خیلی رعایت میکنم.

خوردن گرمیجات هم یکمی توی لاغری موثره

😉

۶ ماه شاید ۳ ماه اخر جدی تر بود از بچه های اینجا یاد گرفته بودم ولی دوماه اخر پیاده روی روزی یه س ...

مرسی فدات شم . منم باید بیشتر رعایت کنم‌. راستی شیر و ماست و... رو قبل انتقال استفاده میکردی ؟

مرسی فدات شم . منم باید بیشتر رعایت کنم‌. راستی شیر و ماست و... رو قبل انتقال استفاده میکردی ؟

شیر و ماست سردیه.

من نه

ولی میگن مثلا باید با نعناع و گل محمدی مثلا سردی ماست رو بگیری.

من فصل سرد سال انتقال دادم

زیاد اونموقع نمیشد شیر و ماست رو خورد.یعنی ادم دلش نمیخاست.

😉

@shervin68       عزیزم دوستمون ب کمک احتیاج داره

سلام عزیزم تا اونجایی که من میدونم روز سوم نهایتا پنجمه هفت نمیشه ال دی بخوری نشنیدم حالا ببین دکترت چی میگه بعدشم لل دی بخوری قطع کنی سیکلو کاملا بهم میریزه و لک بینی پپیدا میکنی یا پریود میشی به نظرم بنداز ماه بعد 

از روز خراش تا انتقال ۳ لیتر شیر سویا خوردم. سه پاکت پی ار پی هم داشتم.

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی . انشالله خدا مراقب تو و نی نی نازت باشه . و صحیح و سلامت بیاد بغلتون