2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

سلام من میخوام شنبه آزمایش ایمنی و انعقادی بدم تقریبا میشه پنجم پریودیم طوری نیست به دکتر گفتم گفت شنبه و اینکه چون بی بی مثبت شد بود قبل از اینکه آزمایش بدم بعد لکه بینی دیدم و چند روز  شیافت پروژسترون استفاده کردم که بعدش اصلا پریود شدم تاثیری تو آزمایش نداره که و اینکه کلا این چند روز هیچ قرص و دارویی چیزی مثل ژل رویال و اینا نخورم به نظرت

هیچی نمیزنم فقط زرد چوبه و نمک و رب گوجه اونم اگه نزنم خیلی بد مزه میشه دیگه غذا.   خم و ر ...

مثلا به جای رب بهتره مثلا لیمو ترش تازه بزنی.... 

رب خصوصا کارخونه ای ترجیحا کمتر استفاده کن.... 

من حتی زعفونم در حدی که به غذا در حالت نرمال میزدن میزدم.... 

زنجفیل زدچوبه و..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم آخه خونه پدرم پله داره خونه پدرشوهرم پله نداره ولی رفت و آمد زیاد داره حسابی شلوغه،،، من ...

برو خونه مامانت که راحت تری

فقط پله ها رو روز اول دونه دونه و خیلی آروم برو بالا و بمون

هی نرو بالا پایین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام خانوما  امروز ۱۱ پریودمه امپولای گونال و... استفاده میکنم، شنبه پانکچر دارم ، امروز تست ک ...

عزیزم با دکترت مشورت کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبین نماز و روزهاتون قبول  دوستان من پریود دوم بعد پانکچرم الان ۱۰ روزه عقب افتاد ...

عزیزم نه بابا جای نگرانی نداره.... 

اینهمه تو بارداری میزنیم.... 

آزمایش بارداری دادی؟ 

چون معمولا ازمایش تیتر میدن منفی بشه میگن پروژسترون رو بزنی..... 

سلام من میخوام شنبه آزمایش ایمنی و انعقادی بدم تقریبا میشه پنجم پریودیم طوری نیست به دکتر گفتم گفت ش ...

چند وقت از بارداری گذشته برای ایمنی تا جایی که یادمه ۳ ماه فاصله با بارداری باید باشه 🤔 بزار بقیه بچه ها هم بیان نظر بدن

خدایا شکرت
سلام شما نمیدونید چند روز بعد از انتقال میشه از پله رفت بالا؟استراحت مطلق یعنی در چه حد؟ 

عزیزم همون روز انتصالم میتونی بری.... 

فقط یکسره نرو تو پاگردها توقف کن.... 

خیلیا خونشون آسانسور نداره و طبقه سه چهار با پله بالا پایین کردن.... 

عزیزم شما راجع به دیفرلین چیزی میدونی ؟ من با فاصله ۲۸ روز دو تا زدم دکتر گفت پریود شدی بیا برای انت ...

عزیزم خوب دیفیرلینهارو داده که سیستم باروریتو خاموش کنه.... 

نمیتونی سر خود فاصله بندازی..... 

اگه نمیتونی بری به دکترت بگو شاید بخواد برا قبل شروع مجدد سیکلت باز دیفیرلین بده.... 

سلام انا جان شما میدونید اگر کسی بخاد هایپر بشه تا چند روز بعداز پانکچر میشه؟ من دوشنبه پانکچر کردم ...

عزیزم ببین هایپر که هستی اون به کنار..... 

هایپر بودن بها تنهایی که بد نیست.... 

مهم کنترل کردن عوارض هایپریه.... 

برا اونم تنها را همین خوردن آب زیاده با رژیم پرپروتئین و سفیده تخم مرغ..... 

تو همینارو رعایت کن.... 

بعد پانکچرم ادامه بده تا لااقل یکی دو هفته..... 

انتقالت کنسله یا احتمالا انتقال داشته باشی؟ 

عزیزم نه بابا جای نگرانی نداره....  اینهمه تو بارداری میزنیم....  آزمایش بارداری دادی؟&n ...

اره عزیزم روز پریودم رفتم آزمایش دادم منفی بود 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام من میخوام شنبه آزمایش ایمنی و انعقادی بدم تقریبا میشه پنجم پریودیم طوری نیست به دکتر گفتم گفت ش ...

عزیزم برا انعقادیا آسپرین انوکسان تاثیر میذاره..... 

غیر اون تاثیری ندارن..... 

روز قبل آز سعی کن گوشتم نخوری..... 

من گوشت قرمز رو میدونم اما ترجیحا هیچ کدومو نخوری بهتره..... 

عزیزم نه بابا جای نگرانی نداره....  اینهمه تو بارداری میزنیم....  آزمایش بارداری دادی؟&n ...

امکانش هست خطا داده باشه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اره عزیزم روز پریودم رفتم آزمایش دادم منفی بود 

عزیزم روز پریود نه بعد ده روز تاخیر إز دادی؟