2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی فقط برو دستشویی و یه ذره آروم راه برو تو خونه که گردش خون داشته باشی، بقیه روز دراز بکش اگر هم ...

ممنون عزیزم آخه خونه پدرم پله داره خونه پدرشوهرم پله نداره ولی رفت و آمد زیاد داره حسابی شلوغه،،، من پیش مامانم راحتترم... حالا هر دو میگن دو هفته رو بیا پیش ما نمیدونم چکار کنم... 

خدایا به امید تو....
من هم بعد پانکچر یبوست خیییییلیییییییی بدی گرفتم راستشو بخواید همکارم برام لواشک آورده بود اون به در ...

جدی؟ واای الان میگیرم 

یعنی ملین و شیافو همه چی استفاده کردم بازم نفخم هست

ممنون عزیزم 

میگم‌هایپر نشدی؟ من دکتر گفت هایپر شدی. دوشنبه پانکچر کردم .بجز نفخ و یبوست شدید . فقط دلم مثل حالت پریودی درد داره . بنظرت دیگه امکان داره بدتر بشه هایپریم؟

اناجون شما پریودی تون اخرشم با لک بینی تموم میشد؟ من ی بار طب اسلامی بود سنتی بود یادم نیس دقیق. رف ...

آره عزیزم.... 

هم اولش با لک بود.... 

هم آخرش.... 

وسطام همش سیاه و مثل قیر بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ، دکترم میگه فرش انتقال میده ولی من میخوام فریز انتقال بدم چون بهتره به نظرتون چه کنم؟ د ...

عزیزم به نظر من فرقی نداره.... 

اگه بدن آمادگی داشته باشه فرقی نباید بکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و تو کانال تلگرام میبینم یک نفر هم نبوده که فرش باشه انتقالش و همشون فریزی بودن و مثبت شدن

عزیزم من انتقالم فرش بود و + شدم.... 

خیلیام بودن با فرش + شدن.... 

خیلیام با فریز + شدن... 

جنین سالم باشه چه فرش چه فریز فرقی نداره.... 

بدن مادرم آمادگی پذیرش جنین رو داشته باشه میگیره.... 

همچنین برای شما  من برای خرداد میرم برای اولین ای وی اف چون دکتر دوماه فرصت داده لاغر بشم، میگ ...

عزیزم رژیم درستی بگیر نه اینکه گشنگی بکشی.... 

سالم بخور و پروتئین مصرف کن و میوه و سبزیجات.... 

چیزای به درد نخور رو حذف کن نه اینکه هیچی نخوری.... 

ورزشم عالیه.... 

من خودم ۶ ماه تموم قبل آخرین میکروم که موفق هم بود پیلاتس کار میکردم.... 

خونرسانی به رحم و تخمدان و لگن رو بهترم میکنه.... 

مامان سوفی پروژسترون که میخورم رقیق کننده نباید استفاده کنم ؟چون دستم گز گز میشه علتش خوردن پروژسترو ...

عزیزم انوکسان ربطی به عوارض پروژسترون نداره.... 

فقط حداقل دو ساعت فاصله بنداز.... 

یا مثلا یکی رو صبح بزن یکی رو شب.... 

اگه گز گز گردنت بهتر نشد به دکترت بگو شاید به پروژسترون حساسیت داری.... 

تبش قلب که نداری؟ 

آب زیاد بخور.... 

و اینکه میگن ورزش رحمو نازک میکنه نمیدونم چه کنم حالا بخوایم ابروشو درست کنیم بزنیم چشمشو کور کنیم

نه عزیزم اتفاقا ورزش خونرسانی رو بهتر میکنه فقط ورزش سبک داشته باش.... 

مثل پیلاتس و یوگا و.... 

یا ایروبیک و...