2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مبارک باشه گلم فکرکنم وقتی متوجه بارداری شدی که جنسیتش هم مشخص شده دیگه درسته؟

مرسی عزیز انشاالله قسمت خودت بشه هر جنسیتی که دوس داری البته😊

بله همون اولین بار که رفتم سونو بهم گفت جنسیت و چون بچه بزرگ بود دیگه..‌

سلام عزیزم خوبی چه خبر چیکار کردی ؟ میگم امروز دکتر لاهوتی از مرکز مام یه پست گذاشت از اندومتر میخو ...

سلام عزیزم ،هیچی،ممنون که گفتی الان میرم میبینم حتما🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم که آنوکسا استفاده کردین، شما هم موقع تزریق و تا چند دقیقه بعدش درد شدید داشتید؟

موقع تزریق هم بعصی وقت ها درد شدیدی میگیره من که شکم و دست هام همه کبوده

خدایا شکرت
اره فدات شم من و همسرم مینور بودیم بچه ماژور شد ایندفعه باید جنین رو تست کنیم بعد انتقال بدیم ا ...

آره میدونم نیلو توییییی عکستو ورداشتی من قاطی کردم بخدا شک داشتم که تو باشی آخه من اون طوری میشناختمت بیشتر...الهی بگردم هنوز آندومترت اوکی نشد انشاالله توکل بخدا درست میشه عزیزم اگه قابل باشم دعاگوت هستم انشاالله هرچه زودتر مشکلات حلشه.... حتما لیاقتشو داری عزیزم چراکه نه امیدت به خدا و ائمه باشه الهی که آقا امام حسین تا محرم تموم نشده حاجت دلتو بده🙏🙏🙏

آره عزیزم‌منظورم‌همون شصت بود . شید خشک Ar برای بچه های رفلاکسیه . اگه رفلاکس نداره بهش ar نده .‌خود ...

خوب من نمیدونم رفلاکس داره یا نه بعضی علائمشو داره ولی طولانی گریه کردن نداره خداروشکر

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
الهی  مبارکه خوب مگه نبایداستراحت کنی؟

ممنون عزیزم 

استراحت نسبی، در حد کارهای روزمره ولی خب هر دفعه یسری کارهای غیر معمول برام پیش میاد که فعالیتم خیلی بیشتر از روزمره‌گی میشه 😕

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

امروز خیلی دلم گرفته بود پیامتو خوندم حالم خوب شد ، بچه ها شما شده کسی بهتون بگه اویل عقد رفتین قبرستونی چله افتاده باشه روتون  سر بچه دار نشدن  یا بچه ای دنیا اومده باشه شما رفته باشین پیشش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم این دفعه ک سیکلم کنسل شد خیییلی خونریزیم زیاد بود. ولی دفعه پیش نه. به زور امپول پروژسترون پریود ...

خیلی ناراحت شدم شنیدم جنینات ازبین رفتن  چه قدر غصه ضخامت و خوردی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
متاسفانه هایپر شدم. خیلی درد اذیت میکنه. دکتر دارو بهم نداده. فقط دوغ و تخم مرغ میخورم. راه دیگه ای ...

اگه اشتباه نگم اسمشو قرص گابریل یه همچین چیزی بود برو دکتربرات بنویسه من همیشه دو سه روز مونده به تخمک کشی بهم میداد