2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام من دیروز رفتم تو سیکل ای وی اف و امپول الونوا زدم تو بیمارستان بهمن دکترم سهیلا عارفی .میشه اکه ...

بسلامتی عزیزم

فقط گرمی بخور چون دیگه مواد غذایی تاثیر گذار نیست گلم

ماهیت و کیفیت فولیکول مال حداقل ۴۰روز قبله ولی گرمی بخور که روی کمیت تاثیر میزاره 

انشاالله که فولی زیاد وتپلی خواهی داشت

النوا چند گرفتی؟اگه تونستی عکسشو بزار.من سال ۹۶النوا گرفتم دونه ی دوملیون ولی چند وقت پیش یکی از دوستان میگفت ۱ملیون گرفته

سارا جون ناراحت نباش من دخترم شیر خودم و شیر خشک میخورد . تا دو سال من بهش شیر دادم در کنار شیر خشک ...

عزیزم میشه بگی شیر خشکو چجور به دختر میدادی باشیشه یا....که هم سینه میگرفته هم شیر خسک

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون اگه پوستشم جوش میزنه و خشک میشه حساسیت پروتین رو چک کنید من خواهرزادم تا ۶ ماه فقط جیغ کشید ...

حساسیت پروتئین باشه چکار باید کرد؟

امروز بردمش دکتر دکتر گفت همون کولیک نوزادیه و تا سه ماه ادامه خواهد داشت و اکثر بچه ها هم دارن و کاریشم نمیشع کرد 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دوست عزیز.من یکی از دوستانم با تسه باردارشدن.یکبار همسرشون تسه شد وبعدش انجام دادن وباردارشد.با ...

ممنونم عزیزم ماهم تسه انجام دادیم این بار هنوز انتقال ندادم خدا کنه جواب بده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستان

من مدت دوسال و نیم مشکل داشتم تو تاپیکام مفصل هس. سه بار ای یو ای کردم منفی شد و رفتم سیکل ای وی اف‌. بهمن ماه پانکچرشدم همه تخمکام پوچ بودن.

دکترگفت چون ذخیرت پایینه اینجورشده و دیگه توصیه نمیکنم مجددپانکچرکنی گفت بهتره تخمک اهدایی بگیری.

من کلی تحقیق کردم بچه های بودن توی نی نی سایت ک با پودرای تقویت تخمک و سبک زندگی سالم پانکچردوم  نتیجه گرفته بودن.منم رفتم کلی التماس دکتر کررم ک برام تقویتی بنویس و بذار یبار دیگع شانسم امتحان کنم

دقیقا اواسط اسفند بود

من همون سیکل طبیعی باردارشدم و اونموقه نمیدونستم 

دکتر ۶بسته پودر فرتولید براخودم نوشت۶تا براهمسرم

هربسته اش ۱۵تا ساشه توش هس ک باید روزی یکی بخوری

گفت ۹۰ روز دارومصرف کنید بعدبیا پانکچر

و یه پولیپ داخل رحمم بود شهریورعملکرده بودم اما قبل پانکچردکترسونو کرد دید پولیپم باز برگشته..

خلاصه گفت بایداونم باز عمل کنی ..

اما شکر خدا نه داروهارو باز کردم و نه دوباره عمل کردم یه هفته بعد از اون ویزیت قراربود پریودبشم و داروهارو شروع کنم

اما پریود نشدم و بجاش نی نی ناز اومد واقعا عین معجزه بود من بدون تخمک و بااینکه دکترجوابم کرد باردارشده بودم

هیچوقت از لطف خدا ناامیدنشید که تااون نخواد برگ از درخت نمیفته..

اون پودرای فرتولید و فرتومن رو دارم ازهرکدوم۶ جعبه. تا یکسال و نیم دیگم تاریخ دارن.

اگر کسی خواست بهم درخواست بده تلفنمو بهش بدم 

میتونم براتون پست کنم. 

نسبت ب داروخانه تخفیفم میدم هرکسی خواست خبرم کنه عزیزان 

دکتر میگفت داروهای قوی هستن و اگ کیفیت تخمکت بالابره ممکنه باهمین داروهاطبیعی بارداربشی و دیگه نیاز به پانکچر هم نداشته باشی.

کسای ام ک توی سیکل ای وی اف هستن بنظرم خوبه حداقل یک ماه از این پودرا مصرف کنن کیفیت تخمک و اسپرم بالاتر باشه جنین بیشتر و گرید بهتر بدست میاد و احتمال گرفتنش بیشتره

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

سلام دوستان به امید خدا سیکل بعدی انتقالم هست اگر کسی توصیه ایی داره ممنون میشم کمک کنه🙏

خانم هایی که انتقال انجام دادن چطور باید استرس و نگرانیمونو کنترل کنیم؟ چطور خودمو مشغول کنم ذهنم نره سمت این موضوع؟؟؟ 

برام دعا کنید ممنون❤️

خدایا به امید تو....
سلام ساراجان خوبی عزیزم بسلامتی فارغ شدی بهت تبریک میگم چشمت روشن قدم نورسیده مبارک😘😍❤ انشاالله ز ...

سلام عزیزدلم😍😍😍قربونت برم ممنونم ان شاالله

شما خوبی؟گل پسری خوبه؟چند وقتشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون گلم، ان شاالله، انتقالم امروزه عزیزم محتاج دعای خیرتون هستم واقعا دلشکسته ام ... دوستان گلم ا ...

وای چه خبری الهی شکر عزیزم

الهی دوتا جوجه ی خوشگل بچسبه بدلت ومهمون ۹ماهه دلت و۱۰۰ساله خونت بشه گلم

خیلی دعا میکنم برات ومحتاج دعات هستم این روزا

دعا کن من همین بسته اخرمه انشاالله برام بگیره وبمونه وگرنه دیگه ممکنه برای همیشه ول کنه شوهرم.خیلی سختی کشیدم تو این ۱۳سال

دوستای گلم سیکل انتقال کوتاه با استرادیول چه فرقی با سیکل بلند داره؟ فقط یه ماه ال دی و سینافکت رو نداریم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره واقعا فکر میکنه من بچمو دوست ندارم اون به فکر بچمه میگم شیر نداشتم الانم ندارم باور نمیکنه دیگه ...

هیچکس دلسوزتر از مادر نیست. خوبن خاله جونشون امروز ۶ ماهه شدن فداتشم😍اوایل درک مسئولیت خیلی سخته من همش دوست داشتم یکی پیشم باشه مسئولیتم یکم کمتر بشه اما کم کم اینقدر تنها موندم الان برام عادی شده با همه سختیا و نخوابیدنا. باید قبول کنی از اول تا اخر خودت باید بزرگشون کنی و ور دل خودتن😂😂😂واقعا نذار هیچی روت تاثیر بذاره من داشتم افسردگی میگرفتم. فقط باید لذت ببری هرچقدرم سخت باشه ولی بخدا همش میگذره بزرگ میشن میخندن شیطونی میکنن بهت میچسبن خودش بهترین حس دنیاست الهی به حق امام زمان قسمت همه منتظرا❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️