2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
چکار کردین ؟بارداری؟

بله خوشبختانه میخواستم برم پانکچر سوم که دیدم معجزه شد برام اما همه این مدت اندروفرتی فقط همسرم خوررد هیچ جیز دیگه نخورد. سه ماه اول که متوجه شدیم اوضاع رو دکتر بهش الکارنتین و یه سری مکمل دیگه داد که هیچکدوم اثر نداشت از بعدش تفریبا مدام تا روزی که باردار شدم اندروفرتی خورد اما روووی دی اف ای تاثیر نداشت چون حرکتش صفر و ده بود اونا خیلی بههتر شد و....البته ما زمانای اقدام هم اقدام میکردیم 

سلام به همه عزیزان طاعاتتون مقبول درگاه حق ایشالا.من رفتم سونو آنومالی گفت ۱۸هفته و ۱روز که باید طبق ...

اول اینکع به سلامتی باشه براتون دوم اینکه تووی بارداری ببخاطر پروژسترون و هورمون بدن میوم درد میاد تازه اینکه چیزی نیست این سایز نگرانی نداره که تازه با زایمان هم دفع میشه و اینکه تا ده روز هم بالا پاییین مشکلی پیش نمیاد دیگه یه روز چیزی نیست الکی استرس نگیرید توروخدا 

حسابی کیف کن ازین به بعد کم کم لگداشو حس میکنی چون جفتت قدامیه شاید یکم دیرتر متوجع شی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان بسلامتی عزیزم ایشالا سلامت زایمان کنی ❤️ وای کی بشه به منم تاریخ بده مردم از استرس وزنش و همه ...

فدات بشم سلامت باشی انشاءالله این روزا زود میگذره ومیرسی به روز زایمانت

آره حتی به دکترمم گفتم ۵۰۰۰۰ ضرری نداره گفت نه تو ماه آخر بچت بیشتر احتیاج داره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اتفاقا انقدر میترسم برم سونو از ترسم تا الان نرفتم 😁 میترسم زبونم لال بگه یه چیزیش شده میگم‌همون ن ...

دوراز جونت این فکرا چیه آخه میکنی 

آره عزیزم گفت ۶۰ درصد پسره که درستم بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی آمین بله دقیقا همینطور تصمیم بر استراحت مطلق گرفتم شاید خدا بنده رو لایق مادر شدن دانست و این س ...

ان شالله خدا دلتون رو شاد کنه به حق این شبهای عزیز🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ممنونم عزیزم 🙏🏻🙏🏻 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام  خوبین بچه ها، من اسفند ماه انتقال داشتم منفی شد سه روز بعداز قطع داروهام پریود شدم ،ولی ...

نگران نباشین طبیعیه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
با دکترت صحبت نکردی؟ بعد پانکچر اینطور شدی؟

با دکترم در این مورد صبحت نکردم اینقدر سوال داریم که بیشترشون یادم میره 

قبل پانکچر هم اینطور بوده ولی این ماه خیلی کمتر شده 

استرادیول هم استفاده میکنم ربطی به اون نداره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍