2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
بیشتر ترشح خونیه. با عرض معذرت برسی کردم داخل هم خونیه قشنگ عین شروع پریودیمه.  چرا سه ردز است ...

خب پس فکر کنم پریوده، قطع پروژسترون باعث پریودی میشه حالا نمی‌دونم استرادیول می‌تونه جلوشو بگیره یا نه ولی اینو می‌دونم که قطع استرادیول به تنهایی باعث پریود کامل نمیشه بدتر فقط لکه بینی میاره، برای همین دکترم همیشه تأکید داره که در صورت کنسل شدن انتقال حتما چند روز پروژسترون خورده بشه تا رحم کامل ریزش کنه. به نظرم مابقی استرادیولت هم قطع کن دیگه فکر کنم یک هفته از کنسل شدن انتقالت گذشته دیگه نزدیک تایم پریودته، بزار رحمت بریزه کامل تا به روال عادی برگرده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون بارداری انوکسا نداشتم.اسپرینم نداشتم.ولی از ۲۴ هفته اینا شروع شد. انوکسا پیشگیری میکنه کلا نمک ...

منم دكترم ميگه انوكسا ميزني خيالت راحت باشه انوكسا از بالا رفتن فشار جلوگيري ميكنه من هفته ١٦ ورم اوردم كلا نمك و روغن رو  حذف كردم 

شما شده بعضي شب ها انوكسا رو نزني؟

عزیزم بستگی داره به شرایطتتت....  من خودم تو هر دو بارداریم تا آخرش داشتم....  هر روز... ...

خدا خیرت بده آنا جون از وقتی که برامون میزاری

آنا جون واسه روز اول امروز ۴ تا  استرادیول خوردم آب هم زیاد خوردم سرم خیلی درد میکنه ممکنه دلیلش نزدن آمپول انوکساپارین باشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ببين عزيزم تو همين انوكسا خيلي تاثير داره بيمه تقريبا هفتاد درصدشو ميده 

اره داروخونه گفت با بیمه تامین اجتماعی ۶۰ درصد بیمه قبول میکنه 

من فکر کردم میتونم بیمه تامین اجتماعی  بیرون بیارم پرسیدم گفت ماله کس های هست که سر کارند و بیمه شدند  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 با پیامت گریم گرفت خدایا هیچ زنی رو در حسرت فرزند نذار. انشالله ب ...

الهی دورت بگردم بخدا که چقدر امشب تو ذهنم بودی عزیزدلم الهی که خیلی خیلی زود با خبر بارداریت ذوق زدمون میکنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

[QUOTE=234388741]ان شاالله که شما هم زایمان خیلی راحتی داشته باشین و به سلامت نی نی قشنگتون رو بغل بگیرین 🙏🏻🙏🏻🙏 ...[/QUO

عزیزدلم انشاءالله که روزا زود بگذره برسه به اون روزی که من این دعارو درحق شما بکنم به حق صاحب این شبا🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀🌺🌺🌺  سلام دوستان خوبین طاعاتتون قبول  دوستان من اسفند پان ...

سلام عزیزم منم پریود دوم بعد از پانکچر ده روز تأخیر داشتم نگران نباش درد هم داری خودش میاد..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فسقلیا چطورن چیکا انشاالله که بسلامتی بزرگ بشن 

شیطون شیطون شیطون دیگه گاهی واقعا کم‌ میارم. قربونت برم عزیزدلم الهییییی قسمت خودت عزززیزم بزودی زود😍😍

خداياشكرت....❤️ 
دکتر میخواد انتقال بده لامصب گفتم کنسل کن گفت بنویس امضا کن ترسیدم

وقتی شک داری به اندومتر، جنینهات رو مصزف نکن

بذار با بهترین سرایط انتقال بدی

البته این نظر منه، باز هم خودت میدونی عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀🌺🌺🌺  سلام دوستان خوبین طاعاتتون قبول  دوستان من اسفند پان ...

سلام عزیزم والا میگن دومین دفعه پریودی یکم عقب میافته شما هم استرس نداشته باش با این درد ها بزودی میشی حتما ،برا من 3 روز تاخیر داشت