2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
منم آنزیمهای کبدیم همیشه بالا بود.بعد رفتم پیش فوق تخصص کبد .اون ازمایشهای ریز رو نوشت.بعد معلوم شد ...

من همیشه بالا نبود دفعه قبل برا انتقال قبلی هم آز دادم همه چی خوب بود این سری اسفند آز دادم بالا بود جواب و بردم رویان دید گفت باید تکرار بشه چون قبلا بالا نبوده خودم میدونستم برا مصرف داروهای امیکرون بود چون دقیقا تو دوران مصرف داروها آز دادم ولی خوب دوباره به اصرار دکترم تو‌ تهران چندروز پیش از تکرار کردم که شکر خدا دوباره پایین اومده 

ولی فک‌ نکنم پره اگلامپسی برا اون باشه اگه اینجوری بود قبلش دکتر میگفت 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماما گفت  امپول انوکساپارین باید بزنم کسی میدونه کلا چند تا لازم دارم و قیمتش چنده؟

عزیزم بستگی داره به شرایطتتت.... 

من خودم تو هر دو بارداریم تا آخرش داشتم.... 

هر روز.... 

اخرین قیمتی که من دارم فکر کنم حدودای 80 بود آزادش.... 

فکر کنم بهمن ماه زدم اگه اشتباه نکنم البته برا یه علت دیگه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون جونم الان آویشن دارم میجوشونم خودمو بشورم والا اینقد سشوار گرفتم خسته شدم 

عزیزم من شخصا توصیه میکنم غیر تجویز دکتر هیچ چیزی رو واژینال استفاده نکنی ریسک داره بیشترم آلوده بشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان خیییلی امشب التماس دعا دارم.

بچه ها من این دفعه تو سیکل انتقال استرومارین و دوفاستون داشتم. و گفته بودن کم کم داروهارو قطع کنم.

تقریبا ۳_۴ روز میشه ک دوفاستونم تموم شده ولی استرومارین ک مث استرادیوله روزی ۲ تا داشتم ک امروز اخریش بود. منم همیشه ۴ روز بعد قطع استرادیول پریود میشدم. 

الان با عرض معذرت ترشح خونی داشتم. یعنی ممکنه با وجود استرومارین پریود شروع شده باشه؟ بخاطر قطع دوفاستون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀🌺🌺🌺 

سلام دوستان خوبین طاعاتتون قبول 

دوستان من اسفند پانکچر شدم پریود اول یه هفته بعد از پانکچر بود الان پریود دوم باید ۲۸ فروردین میبود ولی سه روزه نشدم بی بی چک زدم منفی بود آزمایشم دادم منفی بود چیکار کنم زودتر بشم الان دقیقا دو روزه من تموم دردای پریودو دارم به حدی که میگم الان پریود میشم ولی خبری نیست چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀🌺🌺🌺  سلام دوستان خوبین طاعاتتون قبول  دوستان من اسفند پان ...

ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه 😪😪😪😪😪😪

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم من شخصا توصیه میکنم غیر تجویز دکتر هیچ چیزی رو واژینال استفاده نکنی ریسک داره بیشترم آلوده بشی ...

سلام عزیزم خوبی بچه های خوشگلت خوبن 

چشم 

زینبی خبری نداری ازش نمیاد سایت

دعامون کن عزیز دلم به کوچولوها هم بگو دعامون کنن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

عزیزم اینکه پریودت عقب افتاده که طبیعیه ولی اگه به دکترت دسترسی داری بگو بهت آمپول پروژسترون میده احتمال زیاد البته با دردایی که داری احتمالا تا یکی دوروز دیگه پریودی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

عزیزم فقط مناظر شو طبیعی پریود بشی.... 

اگه بیشتر از دو هفته تاخیر افتاد با دکترت مطرح کن.... 

سر خود کاری نکن.... 

یعنی چیزی نخگر به خونریزی بیفتی و ضخامت و آندومترت رو داغون کنی..... 

ممنون گلم که اطلاع دادی و اینکه روز چندم پریودی معمولا میرن برا عکس رنگی 

والا بخدا اینو یادم نمیاد عزیزم فقط یادمه آزمایشگاه گفت روز اول پریودی زنگ بزن برا وقت چندروز بعد داد که پاک شده بودم شاید یه روز بعد پاکی بوده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی بچه های خوشگلت خوبن  چشم  زینبی خبری نداری ازش نمیاد سایت دعامون کن عزی ...

فدات عزیزم..... 

شکر خوبیم و دعاگو هستیم.... 

نه اتفاقا منم از زینبی جون بیخبرم.... 

انشالله هر جاست خدا پشت و پناه خودش و عزیزاش باشه.....