2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام اره از اول سیکل ۴ بار میشه سونو شدم شمام میرفتی پیش دکتر فریمانی؟؟؟؟ گفت هیسترو خراش دادی یکی ا ...

آره قبلاً میرفتم.نمیدونم والا من از اینایی که گفتی سر در نمیارم.ولی یادم کاربری ویهان که پیش پیله ور میرفت اونم باآندمتر ۱۳انتقال داد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رفتی جای دیگه نتیجه گرفتی ؟چرا نرفتی دیکه پیش فریمانی 

آره دیگه من اومدم تهران اره خدا رو شکر .ببین من اولش خیلی قبولش داشتم ولی وقتی اومدم اینجا میبینم چقدر بیخودی وقتم تلف کردم.

روز۵عزیزم.خیلی دعام کن خودمم یه نورامید تودلم اومد ک شاید خدابخواد برام جبران کنه همه سختی ها و بدی ...

ان شاالله که با تخمک خودتون پانکچر میشین 🙏🏻😍😍🙏🏻 توی پیج فلورا تاجیک معتقده که یائستگی زودرس وجود نداره من چندتا لایوش رو گوش دادم میگه بایکسری کارای ساده میشه تغییر ایجاد کرد تو ذخیره تخمدان مثلا زودخوابیدن و زود بیدارشدن .حذف قند و شکر ،حذف غذاهای فراوری شده ،ورزش یا پیاده روی کردن ،مهمتدینش کم کردن استرس،مصرف روزانه جوانه ،خوردن بادوم خیس خورده ،و ... مال شما خداروشکر بهتر شده برین لایوهاش رو گوش کنین شاید مفید باشه براتون .من خودم فعلا اجرا نکردم کارهایی رو که تو لایواش گفته ولی واقعا ضرر نداره اجرا کردنشون 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دخترا من میتونم با وجود این خارش ها بعد از پریودی برم عکس رنگی ؟؟

برای عکس رنگی اصلا نباید عفونت داشته باشین وگرنه عکس رنگی نمیگیرن من قبل از گرفتن عکس رنگی ویزیت شدم و گواهی گرفتم از دکتر که عفونت ندارم وگرنه انجام نمیدادن برام .باید گواهی میبردم حتما .بزارین کاملا خوب بشبن بعد برین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بقیه باتوجه به رنج آزماایشگاه طبیعی زده فکرنمیکنم مشکلی باشه جای نگرانی نیست بازم برای اینکه مطمئن ب ...

ممنون عزیزم جواب دادی همه چی ارثیه واقعا شمام بخاطر همین کلسترول بالا داری انشاالله مثبت میشی عزیز

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام نیکاد خوبی جونم شرمنده من سر در نمیارم اما یه سوال داشتم میگم من اگه دوباره بخوام درمان و شروع ...

عزیزم تستهای ایمنی تا جایی که من میدونم اعتبارش ۶ ماهه بازم از دکترت بپرس اما دو سالم دیگه زیاده احتمالا باید تکرار کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشاالا.شمام ایشاالامثبت میشی.ولی من ازاونایی ک مثبت شدن میپرسیدم بیشتریاشون استراحت مطلق کردن ومثبت ...

انشاالله ممنونم همچنین انشاالله شمام مثبت بشی اول از همه خواست خداست که باید باهامون همراه باشه بقیه وسیله س من دفعه قبل مطلق نبودم فقط بیرون نرفتم آشپزی خودم انجام میدادم و توالت فرنگی هم اصلا استفاده نکردم چون خوشم نمیاد ولی خدا خواست و مثبت شدم ولی خوب قلبش تشکیل نشد و مجبور به سقط هم شدم اونم سقطی که به زور سقط شد با کلی اذیت به نظر من از تجربه قبلی اینا شد تجربه برام

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شالله اینسری با جواب مثبت بارداری میای عزیزم

ممنون عزیزم همچنین الهی به حق این شبهای عزیز دل هممون شاد بشه