2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
دخترا من میتونم با وجود این خارش ها بعد از پریودی برم عکس رنگی ؟؟

نه عزیزم قبول نمیکنن من رفتم برا عکس رنگی تا خوابیدم گفت عفونت داری برو یه دوره دارو مصرف کن دوباره بیا

چون اون دارویی که میزنن میره تو لوله ها اگه عفونت داشته باشی عفونتو میبره تو لوله ها وخطرناک میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر کوهسار نبوی، چرا عزیزم مارک میدن برای بیمه تکمیلی

ببخشید زیاد سوال میپرسم من اولین بارم می‌خوام بیام مام از شهرستان میام نمیدونم چندم سیکلم باید برم و چه چیزای لازمه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید زیاد سوال میپرسم من اولین بارم می‌خوام بیام مام از شهرستان میام نمیدونم چندم سیکلم باید برم و ...

عزیزم چوناولین بار هست که میری باید حدودای روز بیستم سیکلت بری سونو بشی تا بعد برای پانکچر یا انتقالت تعیین وضعیت کنن، برای پانکچر و انتقال بعد از تجویز داروها معمولا یکبار روز ده تا دوازده سیکل سونو میکنن بعد تاریخ عمل رو مشخص میکنن، مگر در شرایط خاص که نیاز باشه دوبار قبل عمل سونو انجام بشه، دعا میکنم زودی نتیجه بگیری عزیزم 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم شما شماره از مرکز مام دارین شماره های که من دارم همش اوپراتور پاسخگویی .یعنی مشاوری که بش ...

عزیزم با این شماره تماس بگیر، بعد مشاوره مامایی که میگه رو بزن بعد، مشاوره مامایی کلینیک ۳ رو بزن که میشه مامای دکتر نبوی، وصل میشی به ماما ازش سوالاتت رو بپرس 02142500000

عزیزم چوناولین بار هست که میری باید حدودای روز بیستم سیکلت بری سونو بشی تا بعد برای پانکچر یا انتقال ...

خ ممنونم قربونت برم .میگم انتخاب دکتر با خودمونه.شماره تلفنی ندارن که بشه با مرکز صحبت کرد. 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید.

خ ممنونم قربونت برم .میگم انتخاب دکتر با خودمونه.شماره تلفنی ندارن که بشه با مرکز صحبت کرد.  م ...

بله عزیزم انتخاب دکتر با خودته، حتی میتونی موقع پانکچر یا انتقال انتخاب کنی کدوم دکتر برات انجام بده، شماره مرکز هم اینه، میتونی وصل شی به ماما و ازش مشورت بگیری 02142500000

سلام عزیزم شما شماره از مرکز مام دارین شماره های که من دارم همش اوپراتور پاسخگویی .یعنی مشاوری که بش ...

سلام عزیزم تو اینترنت بزن مام اسامی دکترها میاد وقت بگیر و حتما اول یا دوم سیکل باید بری من دو بار روز سوم رفتم قبولم نکرد بعد که ویزیت شدی دفعه  بعد تماس بگیری وصل میکنن به مشاور و ماما همون دکتر اکثرا خود دکترا یه موبایل هم میدن

عزیزم گرد و سرد بودن مواد غذایی باید زیر نظر متخصص باشه وگرنه نتیجه معکوس میده، اول از همه باید بدون ...

سلام عزیزم میشه دستور این حلوا رو به من بدی. ممنونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيزم چقد سخت ايشالا نيني تون رو خدا واستون ببخشه ببخشيد علايم تون چي بود و از چند هفتگي شروع شد من ...

اون بارداری انوکسا نداشتم.اسپرینم نداشتم.ولی از ۲۴ هفته اینا شروع شد.

انوکسا پیشگیری میکنه

کلا نمک و قند و چربی نخور

😉