2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همون ۴ تا البته پچ استرادیول هم دارم یکروز در میان که دونه ای ۹۵ تومن هست بیمه هم شاملش نمیشه 🙁

پچ استرادیول چیه؟

عزیزم تقویتی چی میخوری؟

من کیوفال و یک روز در میان امگا۳ و ویتامین ای قراره بخرم بخورم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ماما گفت  امپول انوکساپارین باید بزنم کسی میدونه کلا چند تا لازم دارم و قیمتش چنده؟

عزيزم چند وقت تونه؟

من از يك هفته قبل انتقال تا الان كه هفته نوزده دارم ميزنم

دكترم گفته تا اخر بايد بزني

اخرين بار با بيمه تامين اجتماعي ٣٨ خريدم ازاد هشتاد تومن ايناس

عزيزم چند وقت تونه؟ من از يك هفته قبل انتقال تا الان كه هفته نوزده دارم ميزنم دكترم گفته تا اخر با ...

من توی سیکل انتقال هستم 

بیمه ام روستایی میگه شامل این بیمه نمیشه

من توی سیکل انتقال هستم  بیمه ام روستایی میگه شامل این بیمه نمیشه

اخ جدي ؟ هر جور شده بيمه تون رو اوكي كنين من حدود يك خورده اي هزينه ي اين امپولم شده تا الان

اره روزي يكي ميزنم و تا اخر هم بايد بزنم

اخ جدي ؟ هر جور شده بيمه تون رو اوكي كنين من حدود يك خورده اي هزينه ي اين امپولم شده تا الان اره رو ...

امیدوارم این دوران را به خیر و خوشی بگذرونی 

بیمه تامین بیرون بیارم فرقی به حالم میکنه؟

خانما من از اونجایی که به دعای دسته جمعی و دعا در حق دیگران عقیده دارم. اونایی که اقدامی هستن و منت ...

عزیزم ان شاالله ک پسر گلت رو بسلامت بدنیا بیاری و و۱۲۰ساله بشه کنار پدر و مادر♥️🌹♥️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برم ممنون دوست گلم  منم ویتامینارو سر خود گرفتم ،دکترا که به فکر نیستن ،ویتامینای تو‌چی ...

من امگا٣

فوليك اسيد

كلسيم روازشروع ال دي خوردم

١٠ روزي هم پركنتال خوردم) اينو خودم خريدم)

امروزم برام ب٦ و ب١٢ نوشت روز سوم پريودم

شما چي؟

من امگا٣ فوليك اسيد كلسيم روازشروع ال دي خوردم ١٠ روزي هم پركنتال خوردم) اينو خودم خريدم) امروزم ...

وقتی ال دی مصرف میکنیم لازمه کلسیم هم مصرف کنیم ؟ من از ملت دیگه ال دی رو شروع میکنم باید کلسیم هم بخورم ؟ 

من کیوتن ، اپتی وومن ، ژل رویال ، اینو‌فولیک ، یدو‌فولیک ، اوابوست اکثرا خودم تجویز کردم‌ 😁

آخه من ذخیره ام کمه 😭

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام نیکاد خوبی جونم شرمنده من سر در نمیارم اما یه سوال داشتم میگم من اگه دوباره بخوام درمان و شروع ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبی دشمنت شرمنده نمیدونم راستشو بخوای اطلاع ندارم ببخش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پچ استرادیول چیه؟ عزیزم تقویتی چی میخوری؟ من کیوفال و یک روز در میان امگا۳ و ویتامین ای قراره بخرم ...

همون استرادیوله ولی بصورت موضعی، یه برچسبه که میزنی به بازو و از طریق پوست طی ۲۴ ساعت جذب بدن میشه.

تقویتی هم اینا رو میخورم: ال آرژنین، کوآنزیم کیوتن، ویتامین D و E و A ، کلسیم، زینک سلنیوم، قرص آهن بخاطر کم خونی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم آنزیم کبدتون پایین هستش به نظرم مشکلی نیست.

سلام عزیزم خداروشکر اومده پایین اخه تو اسفند آز دادم بالا بود البته اومیکرون گرفته بودم دارو مصرف میکردم دکتر خودم تو شهر خودم گفت برا مصرف داروها بوده مشکلی نیس ولی چندروز پیش رفتم رویان آز رو دید گفت باید تکرار بشه ولی بقیه فاکتورا نمیدونم چیه نوشته واسم ممنون جواب دادی بقیه فاکتورا چی اونا مشکلی نداره؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏